atelierul de curatenie

Firma specializata in curatarea canapelelor la domiciliu

Compania noastra, Atelierul de Curatenie, este o firma specializata in curatarea canapelelor la domiciliu cu o echipa serioasa si profesionista ce este gata sa raspunda oricaror cerinte si exigente ale dumneavoastra pentru curatarea canapelelor. Curatam pe loc canapeaua dumneavoastra oriunde in Bucuresti si judetul Ilfov / imprejurimi!

Daca aveti nevoie de curatare profesionala a canapelelor, ne puteti contacta! Noi, Atelierul de Curatenie, suntem o firma de curatenie canapele din Bucuresti si imprejurimi!

Pret serviciu curatenie canapele Ilfov: pentru toate buzunarele! Un super pret in judetul Ilfov! Ne deplasam gratuit in locatia dvs., la domicliu sau sediu de firma.

Va oferim servicii profesionale de curatare a canapelelor la un pret accesibil!

Recomandari clienti: „A meritat sa angajam Atelierul de Curatenie. Ma tot saturasem sa cumpar de fiecare data huse noi pentru canapele. Mi-a salvat o multime de bani! Au facut o treaba uimitoare” (M.F.), „I-am chemat sa improspateze tapiteria unor scaune vechi, de epoca. A iesit un super rezultat! Total multumit! A facut o treaba excelenta.” (M.B.), „Ii voi solicita din nou, in curand, pentru o alta canapea. Le-am cerut curatarea unei canapele prin intermedul formularului de contact de pe website. M-au sunat imediat si am stabilit ca sa curete canapeaua peste doua zile. Au venit promt la data stabilita. Rezultatul a fost fabulos! Parca nici nu era vechea canapea. Pretul a fost rezonabil!” (L.T.), „Adevatari profesionisti ai curateniei de canapele. Recomand cu mult drag!”(V.C.), „Promptitudine si seriozitate. Servicii foarte bune si de calitate.” (S.T.).

Contacteaza rapid firma noastra de curatat canapele in Bucuresti si Ilfov la numarul de telefon 0737.590.634. Sau ne puteti trimite si un sms la nr. 0737.590.634 si va vom contacta noi. Asteptam mesajele voastre si pe WhatsApp la numarul +40737590634 sau pe email la contact@atelierul-de-curatenie.ro. Pentru rezervarea online a serviciilor noastre de curatare profesionala de canapele si saltele la domiciliu, accesati atelierul-de-curatenie.ro. Ne deplasam imediat in toate sectoarele din Bucuresti (sectorul 1, sectorul 2, sectorul 3, sectorul 4, sectorul 5, sectorul 6) si in Bragadiru, Buftea, Chitila, Magurele, Otopeni, Pantelimon, Popesti-Leordeni, Voluntari. Oferim super pret pe metru patrat si reducere de 10% daca ne contactati AZI! Profitati de oferta de curatare canapele! APELEAZA la specialistii in curatenie, ACUM!


Firma specializata in curatarea canapelelor la domiciliu
Firma specializata in curatarea canapelelor la domiciliu. Daca aveti nevoie de curatare profesionala a canapelelor ne deplasam gratuit in locatia dvs. Atelierul de Curatenie Bucuresti – servicii de curatare a canapelelor la un pret accesibil! Sunati acum!

Open chat
1
Va putem ajuta?
Buna.
Cu ce va putem ajuta?
Ati aflat de promotia noastra?
10 %‬ reducere la prima solicitare!
Atelierul De Curatenie!