Firma noastra de curatenie  – Atelierul de Curatenie – Curatare Canapele Bucuresti​ – activeaza in domeniu de peste 2 ani si iti pune la dispozitie servicii complete de curatare si igienizare canapele ,saltele, tapiterii de scaune, fotolii, mocheta etc.

Concept nou pentru curatarea la domiciliu a canapelelor si saltelelor

Pentru serviciul de curatare canapele si saltelefolosim metoda profesionala de curatare prin injectie-extractie, ce garanteaza eliminarea acarienilor, a murdariei,a prafului si o igienizare in profunzime a tapiteriei dvs.

Va asiguram ca, veti observa diferenta de la prima extractie.

Intentionezi sa iti cureti canapeaua sau salteaua si nu stii unde? Te simti jenant atunci cand ai invitati la tine acasa? Vrei sa mergi la o curatatorie canapele sau curatatorie saltele si nu ai suficient timp? Nu ai nici suficient spatiu pentru transportul acestora?

STAI FARA GRIJI!

 Venim la TINE ACASA pentru ati rezolva aceste probleme.

Canapeaua si salteaua reprezinta locurile cu cel mai mult praf, bacterii si acarieni, la care se pot adauga din neatentie diferite pete, precum: pete de cafea, sucuri sau vin , dar si miros neplacut.

Ai de curatat o canapea , un fotoliu sau un scaun din piele? Ne ocupam cu grija de curatarea profesionala a acestora. Pentru a pastra obiectele din piele fara praf, acestea trebuie pozitionate in afara razelor solare directe și la cel puțin 2 metri distanta de o surst de caldura, cum ar fi caloriferul sau semineul. Atat cadura cat si lumina soarelui vor usca pielea, cauzand spargerea și decolorarea acesteia. Daca pielea nu este curatata minim o data la 6 luni, datorita prafului, murdariei, transpiratiei, bacteriilor etc., aceasta va incepe sa isi schimbe culoarea, va capata un luciu deloc atractiv si va incepe sa emita mirosuri neplacuta in locuinta dvs.

Recomandam curatarea canapelei/saltelei minim de doua ori pe an pentru un somn linistit si o buna sanatate a organismului TAU.

In acest sens echipa noastra poate interveni pentru a-ti curata canapeaua si a indeparta mirosurile neplacute, praful, acarienii sau petele, grasimea si colorantii.

Iti garantam curatarea si igienizarea canapelei in profunzime (nu doar la suprafata) cu echipamente speciale ce folosesc tehnologia de injectie-extractia ,prin aspirare puternica.

Serviciile de curatat canapele si saltele la domiciliu in Bucuresti pornesc de la 119 Ron folosind echipamente profesionale si detergenti cu uscare rapida.


Curatare canapele la domiciliu Bucuresti. Curatare saltele

Curatare canapele la domiciliu Bucuresti & curatare saltele. Servicii curatat canapele & curatat saltele la domiciliu & acasa. Utilizam echipamente profesionale si detergenti cu uscare rapida pentru curatat canapele, coltare si fotolii. Curatare canapele Bucuresti, pe loc, super rapid; un pret curatare bun pe care il putem oferi. Va oferim si curatare canapea piele ecologica, canapele textile, huse canapea, tapiterie canapele. Spalare canapele, indepartare miros, mucegai si pete. Firma noastra va ofera si un serviciu de curatare mocheta & covoare. Apeleaza ACUM la specialisti!


Open chat
1
Va putem ajuta?
Buna.
Cu ce va putem ajuta?
Ati aflat de promotia noastra?
10 %‬ reducere la prima solicitare!
Atelierul De Curatenie!