Curatare tapiterii auto la domiciliu, in Bucuresti si Ilfov

Este important ca masina personala sau vehiculul firmei sa arate stralucitor si sa miroasa proaspat, dar ar trebui sa te gandesti si la sanatatea ta – masina murdara inseamnă polen, praf si alergeni, iar acestea sunt motivul multor probleme de sanatate. Interiorul masinii are nevoie de intretinere regulata.

Astfel, Atelierul de Curatenie – Curatare Canapele Bucuresti -​ iti ofera servicii de curatare tapiterie auto la domiciliu, in Bucuresti.

Curatarea tapiteriilor auto textile se realizeaza de catre echipele noastre de curatenie cu aparatura performanta – aspirator profesional utilizand metoda injectie / extractie si spuma activa. 

Curatarea tapiteriilor auto din piele se realizeaza cu o solutie special conceputa pentru intretinerea suprafetelor din piele auto, hidratand in profunzime materialul si impiedicand uscarea acestuia, precum si ascunderea fisurilor.

Scoatem urmele, petele dificile si inestetice (pete de grasime, cafea sau ceai) sau murdaria din tapiteria textila, piele naturala, piele ecologica & sintetica, alcantara, vinilin a autoturismului tau. Ne concentram atentia asupra curatarii chiar si a celor mai greu accesibile locuri.

Produsele folosite de Atelierul de Curatenie pentru curatare – scaune, banchete, mocheta, fete usi, plafon – sunt foarte eficiente, profesionale, non-toxice, ecologice si biodegradabile. Sunt produse de inalta calitate dedicate cutatarii tapiteriei auto.

Ne deplasam la domiciliul tau, oriunde in Bucuresti si localitatile judetului Ilfov, pentru o curatare profesionala a tapiteriei auto.

Ne deplasam rapid! Curatatam elementele tapiteriei auto pe loc! Avem preturi accesibile!  Contactati-ne ACUM!


Curatare tapiterie auto Bucuresti. Curatare la domiciliu

Curatare tapiterie auto Bucuresti. Detailing Bucuresti si Ilfov. Servicii de curatare tapiterii auto la domiciliu pe loc! Avem preturi accesibile la curatare tapiterie auto la domiciliu! Firma noastra, Atelierul de Curatenie, va ofera si servicii de curatare mochete & curatare covoare, curatare canapele & curatare saltele. Apeleaza ACUM la specialisti!


Open chat
1
Va putem ajuta?
Buna.
Cu ce va putem ajuta?
Ati aflat de promotia noastra?
10 %‬ reducere la prima solicitare!
Atelierul De Curatenie!