DUCEM PANA LA CAPAT LUPTA CU MURDARIA!

Suntem o echipa de oameni curajosi si pregatiti sa lupte pana la capat pentru a castiga lupta cu murdaria, indiferent daca vorbim despre serviciile de curatenie la domiciliu, la birou, in blocuri sau in spatiile comerciale aflate in marile centre urbane ale capitalei.

Infiintata in anul 2016, firma noastra de curatenie - Atelierul de Curatenie - Curatare Canapele Bucuresti​ - a fost consolidata pe principii clar definite, nascute din dorinta de a oferi fiecarei persoane posibilitatea unui stil de viata adecvat zilelor noastre.

Pentru noi curatenia nu inseamna doar curatarea si lustruirea spatiului, ci mai mult decat atat ea inseamna crearea unui stil de viata confortabil pentru fiecare dintre dumneavoasta!


 

Firma curatare canapele in Bucuresti. Firma de curatat

Firma curatare canapele in Bucuresti. Firma de curatat ce asigura servicii de curatare profesionala canapele, realizate pe loc, cu certificari de calitate si cu personal calificat. Servicii de curatat canapea in Bucuresti si Ilfov. Pentru preturi curatenie click aici. Profitati de oferta de azi la curatare saltele! Clientii nostri ne recomanda! Suna acum si venim imediat la domiciliul & sediul dumneavoastra!


Open chat
1
Va putem ajuta?
Buna.
Cu ce va putem ajuta?
Ati aflat de promotia noastra?
10 %‬ reducere la prima solicitare!
Atelierul De Curatenie!