atelierul de curatenie

Firma de curatenie canapele cu echipamente de ultima generatie

Compania noastra, Atelierul de Curatenie, presteaza servicii de curatare canapele cu spuma in Bucuresti si imprejurimi! Putem indeparta chiar si cele mai dificile pete fara a deteriora in vreun fel materialul folosit la realizarea canapelei, piele naturala, piele sintetica sau material textil!

Daca ai nevoie de o firma profesionala de curatat canapele, ne poti contacta! Vom raspunde rapid la orice solicitare de curatenie canapele, fotolii, scaune etc.!

Oferim servicii de curatare canapele cu abur, indepartarea petelor, murdariei si acarienilor! De ce sa alegi Atelierul de Curatenie? Suntem o companie de top cu rezultate deosebite, nu doar o firma de curatenie cu echipamente de ultima generatie! Pe langa echipamentul profesional, folosim si metode inovatoare de curatare! Nu vom pleca inainte ca procesul de curatare sa fie finalizat, iar clientul este complet multumit de rezultatul muncii noastre! Lucram si in weekend!

Recomandari clienti: „Grozavi. Se pricep de minune. Voi mai apela si alta data la ei.” (O.R.), „Nu am cum sa nu recomand. Servicii profesioniste. I-am lasat singuri sa curete canapeaua in timp ce au am plecat la cumparaturi. Cand m-am intors, nu mi-a venit sa cred cum arata canapeaua. Wow! Exceptional. Super curata!” (Z.O.), „Au facut o treaba foarte buna! Bebe mic sa scapase de cateva ori pe canapea 🙂 Recomand si eu!” (U.T.), „Am o canapea care arata a vechi dupa numai vreo 4 ani! Dupa ce au curatat-o, zici ca este noua! Sunt foarte multumita!” (S.T.), „Am aflat de Atelierul de Curatenie de la o vecina. Recomand si eu mai departe. Servicii de calitate!” (P.S.).

Contacteaza rapid firma noastra de curatat canapele in Bucuresti si Ilfov la numarul de telefon 0737.590.634. Sau ne puteti trimite si un sms la nr. 0737.590.634 si va vom contacta noi. Asteptam mesajele voastre si pe WhatsApp la numarul +40737590634 sau pe email la contact@atelierul-de-curatenie.ro. Pentru rezervarea online a serviciilor noastre de curatare profesionala de canapele si saltele la domiciliu, accesati atelierul-de-curatenie.ro. Ne deplasam imediat in toate sectoarele din Bucuresti (sectorul 1, sectorul 2, sectorul 3, sectorul 4, sectorul 5, sectorul 6) si in Bragadiru, Buftea, Chitila, Magurele, Otopeni, Pantelimon, Popesti-Leordeni, Voluntari. Oferim super pret pe metru patrat si reducere de 10% daca ne contactati AZI! Profitati de oferta de curatare canapele! APELEAZA la specialistii in curatenie, ACUM!


Firma de curatenie canapele cu echipamente de ultima generatie
Firma de curatenie canapele cu echipamente de ultima generatie. Solicita oferta de curatare canapele in Bucuresti prin WhatsApp, email sau telefonic. Va asteptam!

Open chat
1
Va putem ajuta?
Buna.
Cu ce va putem ajuta?
Ati aflat de promotia noastra?
10 %‬ reducere la prima solicitare!
Atelierul De Curatenie!