atelierul de curatenie

Firma de curatat canapele profesionala in Ilfov

Pe masura ce trece timpul este necesar sa curatati canapeaua cu tapiterie din piele sau din material textil pentru a-i reda aspectul initial. Aceasta curatare a canapelei este cu atat mai necesara daca aveti copii sau animale de companie in casa! Curatarea canapelei se poate face atat de dumneavoastra acasa sau apeland la profesionisti in curatenie, ca noi, Atelierul de Curatenie.

Noi, Atelierul de Curatenie, asiguram servicii de curatenie pentru canapele in Ilfov si imprejurimi! Daca aveti nevoie de curatenie canapele in judetul Ilfov, realizata de o firma de curatat canapele profesionala pentru birouri si firme, ne puteti contacta!

Va rugam sa nu ezitati sa ne sunati pentru serviciul de curatare a tapiteriei din piele sau material textil la un pret bun in Bucuresti. Va oferim un super pret pentru curatarea profesionala a canapelelor! Promitem sa va oferim rezultate excelente de curatenie la un pret rezonabil! Acceptam toate tipurile de canapele, fotolii, scaune, canapele etc.

Recomandari clienti: „Super! Super! Recomand cu toata increderea! Nu am ce le reprosa! Pret acceptabil!” (A.I), „Va multumesc pentru cutarare. Va recomand si eu mai departe cu mare drag!” (P.D.), „Promptitudine la ea acasa! Ce au spus, au facut! Rezultat peste asteptarile mele!” (R.A.), „Canapea patata de baietel cu inghetata si ciocolata! Eu, in incercarea de a o curata, mai mult am murdarit-o! Ei, intr-o jumatate de ora au scos-o la capat. Incredibil! Recomand si eu prietenilor si cunoscutilor Atelierul de Curatenie!” (R.E.), „Sigur vom avea o colaborare de lunga durata! Profesionisti! Dedicati serviciului de curatare canapele, daca pot spune asta! Ce nu a reusit o firma anterioara, a reusit Atelierul de curatenie!\” (I.S.).

Contacteaza rapid firma noastra de curatat canapele in Bucuresti si Ilfov la numarul de telefon 0737.590.634. Sau ne puteti trimite si un sms la nr. 0737.590.634 si va vom contacta noi. Asteptam mesajele voastre si pe WhatsApp la numarul +40737590634 sau pe email la contact@atelierul-de-curatenie.ro. Pentru rezervarea online a serviciilor noastre de curatare profesionala de canapele si saltele la domiciliu, accesati atelierul-de-curatenie.ro. Ne deplasam imediat in toate sectoarele din Bucuresti (sectorul 1, sectorul 2, sectorul 3, sectorul 4, sectorul 5, sectorul 6) si in Bragadiru, Buftea, Chitila, Magurele, Otopeni, Pantelimon, Popesti-Leordeni, Voluntari. Oferim super pret pe metru patrat si reducere de 10% daca ne contactati AZI! Profitati de oferta de curatare canapele! APELEAZA la specialistii in curatenie, ACUM!


Firma de curatat canapele profesionala in Ilfov
Firma de curatat canapele profesionala in Ilfov. Atelierul de Curatenie va ofera servicii de curatenie pentru canapele in Ilfov! Click pe butonul de contact rapid si un operator te va programa imediat!

Open chat
1
Va putem ajuta?
Buna.
Cu ce va putem ajuta?
Ati aflat de promotia noastra?
10 %‬ reducere la prima solicitare!
Atelierul De Curatenie!