atelierul de curatenie

Solutie profesionala curatat canapea. Super preturi!

Noi, Atelierul de Curatenie, suntem o companie specializata de curatat canapea in Bucuresti si imprejurimi! Echipa noastra de curatenie este formata din specialisti in curatenie pe deplin instruiti pentru a va oferi servicii de curatenie foarte bune! Suntem specializati in servicii de curatare profunda si de lustruire a canapelei din piele. Putem elimina majoritatea petelor alimentare & bauturilor de pe canapele. Putem, de asemenea, restaura (curata!) pielea „imbatranita” de timp a canapelelor vechi!

Daca aveti nevoie de o solutie profesionala curatat canapea, realizate de o firma de curatat canapea profesionala, ne puteti contacta!

Pret curatat canapea din piele cu doua locuri – incepand de la 99 lei! Acceseaza pagina tarife pentru super preturi detaliate!

Pentru curatat canapea din material textil utilizam cat mai mult produse profesionale de curatenie ecologice sau 100% naturale! Va vom informa din timp, daca unele dintre pete nu se pot elimina complet! In acest caz, va prezentam ce alte optiuni aveti pentru curatarea canapelei!

Recomandare firma de curatat canapele: „Servicii profesionale! Dupa curatare canapeaua de piele arata senzational!” (S.I.), „Curatare de calitate. Mi-a placut cum a curatat si rezultatul final. Recomand!” (L.E.), „Nota 10+. Mai mult nu am ce sa zic! Multumesc!” (), „Au respectul pentru client pe care nu l-am vazut si la firma precedenta care a venit pentru curatarea coltarului din bucatarie! Prefesionisti!” (B.D.), „Servicii de calitate! Cei mai buni din bransa. Voi reveni cu draga inima!” (T.I.).

Contacteaza rapid firma noastra de curatat canapele in Bucuresti si Ilfov la numarul de telefon 0737.590.634. Sau ne puteti trimite si un sms la nr. 0737.590.634 si va vom contacta noi. Asteptam mesajele voastre si pe WhatsApp la numarul +40737590634 sau pe email la contact@atelierul-de-curatenie.ro. Pentru rezervarea online a serviciilor noastre de curatare profesionala de canapele si saltele la domiciliu, accesati atelierul-de-curatenie.ro. Ne deplasam imediat in toate sectoarele din Bucuresti (sectorul 1, sectorul 2, sectorul 3, sectorul 4, sectorul 5, sectorul 6) si in Bragadiru, Buftea, Chitila, Magurele, Otopeni, Pantelimon, Popesti-Leordeni, Voluntari. Oferim un pret bun pe metru patrat si reducere de 10% daca ne contactati AZI! Profitati de oferta de curatare canapele! APELEAZA la specialistii in curatenie, ACUM!


Solutie profesionala curatat canapea. Super preturi!
Solutie profesionala curatat canapea. Noi, Atelierul de Curatenie, suntem o companie specializata de curatare canapea acasa in Bucuresti si imprejurimi! Avem metode eficiente pentru curatarea canapelelor din piele! Super preturi!

Open chat
1
Va putem ajuta?
Buna.
Cu ce va putem ajuta?
Ati aflat de promotia noastra?
10 %‬ reducere la prima solicitare!
Atelierul De Curatenie!