atelierul de curatenie

Firma curatat canapele in Bucuresti. Preturi bune

Suntem o echipa mica de agenti de curatenie sarguinciosi si priceputi la curatenie! Bazati-va pe noi, Atelierul de Curatenie, pentru rezultate remarcabile in domeniul curateniei de canapele! Suntem pregatiti de curatarea oricarei caapele, oricat de murdare ar fi! Echipamentele pe care le folosim vin din gama celor mai noi tehnologii, aparatura fiind produsa sub sigla Taski, Tennant sau Hako!

Daca aveti nevoie de servicii de curatenie, realizate de o firma curatat canapele in Bucuresti / firma curatat canapele in Ilfov, ne puteti apela! Noi, Atelierul de Curatenie, suntem o firma curatat canapele ce punem in prim plan satisfactia clientului nostru si realizarea unei curatenii perfecte a canapelei !

Tarife firma curatat canapele: avem super preturi pentru curatarea canapelelor! Avem un super pret in Bucuresti si Ilfov! Sunati-ne acum pentru o oferta de pret! Deplasarea la locatia dvs. este gratuita.

Recomandare firma curatat canapele profesionala: „Profi din tate punctele de vedere! Super parolisti!” (R.B.), „Ii recomand cu incredere! Nu am avut nicicand o canapea atat de curata!” (M.A.), „Punctuali. Au venit la ora programata, nu am asteptat ca dupa altii pe care i-am mai chemat inainte. Rezultate ireprosabile!” (F.R), „I-am contactat pe telefon prin click pe butonul de contact! Programare super rapida, a doua zi au fost la mine. Curatare canapea in cel mut o ora. Recomand!” (S.I.), „Mai profesionisti de atat nu cred ca se poate. Super multumita!” (G.T.).

Contacteaza rapid firma noastra de curatat canapele in Bucuresti si Ilfov la numarul de telefon 0737.590.634. Sau ne puteti trimite si un sms la nr. 0737.590.634 si va vom contacta noi. Asteptam mesajele voastre si pe WhatsApp la numarul +40737590634 sau pe email la contact@atelierul-de-curatenie.ro. Pentru rezervarea online a serviciilor noastre de curatare profesionala de canapele si saltele la domiciliu, accesati atelierul-de-curatenie.ro. Ne deplasam imediat in toate sectoarele din Bucuresti (sectorul 1, sectorul 2, sectorul 3, sectorul 4, sectorul 5, sectorul 6) si in Bragadiru, Buftea, Chitila, Magurele, Otopeni, Pantelimon, Popesti-Leordeni, Voluntari. Oferim un pret bun pe metru patrat si reducere de 10% daca ne contactati AZI! Profitati de oferta de curatare canapele! APELEAZA la specialistii in curatenie, ACUM!


Firma curatat canapele in Bucuresti. Preturi bune
Firma curatat canapele in Bucuresti. Preturi accesibile pentru curatare canapea la domiciliu! Avem un pret bun la curatenie canapele in Bucuresti si Ilfov! Oferim servicii profesionale de curatat canapea, curatare fotolii, curatare scaune si curatare scaune birou! Sunati-ne acum pentru o oferta de pret!

Open chat
1
Va putem ajuta?
Buna.
Cu ce va putem ajuta?
Ati aflat de promotia noastra?
10 %‬ reducere la prima solicitare!
Atelierul De Curatenie!