atelierul de curatenie

Atelierul de Curatenie: partenerul tau pentru curatare saltele la domiciliu

Atelierul de Curatenie: partenerul tau pentru curatare saltele la domiciliu

Salteaua este mai mult decat un simplu loc de dormit. Aceasta, in timp, poate acumula praf, pete si mirosuri, diminuand calitatea somnului. In acest moment intram noi „in actiune”, Atelierul de Curatenie: suntem o firma de curatare profesionala canapele si saltele din Bucuresti. Noi oferim servicii de curatare a saltelei chiar la tine acasa.

Curatarea saltelei acasa

Atelierul de Curatenie intelege importanta unui somn bun. Serviciul nostru de curatare saltele la domiciliu in Bucuresti aduce confortul curateniei profesionale chiar in dormitorul tau, asigurand un mediu proaspat si confortabil pentru familia ta.

Top 6 pasi daca doresti sa iti cureti singur salteaua acasa

Pasul 1: Scoate salteaua: incepe prin a indeparta lenjeria de pat si asigura-te ca ai un loc curat pe care sa asezi salteaua pentru curatare.

Pasul 2: Aspira bine salteaua: utilizeaza un aspirator cu un accesoriu pentru tapiterie pentru a indeparta murdaria, praful si resturile.

Pasul 3: Curatarea petelor de saltea: elimina orice pete vizibile cu un amestec de detergent usor si apa. Freaca usor si apoi sterge.

Pasul 4: Foloseste o solutie dedicata pentru pete mai dure: pentru petele persistente, cum ar fi sangele sau urina, un agent de curatare enzimatic poate descompune proteinele care cauzeaza decolorarea.

Pasul 5: Deodorizeaza salteaua folosind bicarbonat de sodiu: presara bicarbonat de sodiu pe toata suprafata saltelei. Lasa-l sa stea timp de 15 minute, apoi aspira pentru a elimina mirosurile.

Pasul 6: Intoarce si repeta: intoarce salteaua si repeta procesul de curatare pe cealalta parte.

Pasul 7: Aeriseste: lasa salteaua sa se aeriseasca, lasand-o descoperita cateva ore. Acest pas ajuta la indepartarea oricaror mirosuri persistente si umezeala.

Alege Atelierul de Curatenie pentru curatarea saltelei

Daca nu te descurci singur sa cureti salteaua sau doresti sa apelezi la un serviciu profesional de curatare saltele, alege Atelierul de Curatenie. Alegandu-ne pe noi, vei alege un partener de incredere. Echipa noastra de experti foloseste metode de curatare a saltelei cu abur si spuma pentru a se asigura ca salteaua nu este doar vizibil curata, ci si in profunzime. Vei avea o saltea fara alergeni si mirosuri. Noi, Atelierul de Curatenie, avem expertiza si echipamentul necesar pentru a garanta un proces de curatare amanuntit si eficient.

Recomandari clienti: „Extrem de multumita de serviciul oferit. Am apelat la curatarea canapelelor si totul a decurs impecabil! Recomand! – Eliminare pete si mirosuri neplacute lasate de animale” (M. I.), „Intotdeauna m-am bucurat de servicii de calitate. Canapeaua e ca noua, este a doua oara cand apelez la Atelierul de Curatenie. Recomand! :)” (L. G.), „Cei mai buni! Canapelele mele si scaunele tapitate au ramas fara nicio pata. Profesionalism si atentie la detalii.” (M. B.)

Cu Atelierul de Curatenie salteaua ta isi poate recapata prospetimea. Nu lasa praful si petele acumulate sa iti afecteze calitatea somnului! Incredinteaza-ne noua salteaua pentru curatare! Contacteaza rapid firma de curatat saltele in Bucuresti si Ilfov la numarul de telefon 0737.590.634. Sau ne puteti trimite si un sms la nr. 0737.590.634 si va vom contacta noi. Asteptam mesajele voastre si pe WhatsApp la numarul +40737590634 sau pe email la contact@atelierul-de-curatenie.ro. Pentru rezervarea online a serviciilor noastre de curatare profesionala de canapele si saltele la domiciliu, accesati atelierul-de-curatenie.ro. Ne deplasam imediat in toate sectoarele din Bucuresti (sectorul 1, sectorul 2, sectorul 3, sectorul 4, sectorul 5, sectorul 6) si in Bragadiru, Buftea, Chitila, Magurele, Otopeni, Pantelimon, Popesti-Leordeni, Voluntari. Oferim super pret pe metru patrat si reducere de 10% daca ne contactati AZI! Profitati de oferta de curatare canapele si saltele! APELEAZA la specialistii in curatenie, ACUM!


Atelierul de Curatenie: partenerul tau pentru curatare saltele la domiciliu
Atelierul de Curatenie: partenerul tau pentru curatare saltele la domiciliu. Contacteaza rapid firma de curatat saltele in Bucuresti si Ilfov la numarul de telefon 0737.590.634.

Open chat
1
Va putem ajuta?
Buna.
Cu ce va putem ajuta?
Ati aflat de promotia noastra?
10 %‬ reducere la prima solicitare!
Atelierul De Curatenie!