atelierul de curatenie

Atelierul de Curatenie: expertul tau in curatarea canapelelor din Bucuresti

Atelierul de Curatenie: expertul tau in curatarea canapelelor din Bucuresti

Solutia ideala de curatare in profunzime a canapelelor este sa apelezi la noi, Atelierul de Curatenie. Suntem o firma renumita de curatare a canapelelor din Bucuresti, gata sa reinviem eleganta de odinioara a canapelei tale.

Firmă de curățare canapele din București: ridicarea stachetei in domeniul curateniei

Curatarea canapelelor nu presupune doar curatarea pentru aspectul vizual, ci si o curatare in profunzime. Canapele curatate profesional adauga un farmec aparte casei tale, creand o atmosfera calda, primitoare si curata pentru familia ta.

Curățarea canapelelor de acasă în București

Atelierul de Curatenie iti ofera un serviciu complex de curatare a canapelelor de acasa de la tine. Echipa noastra se mandreste cu o intelegere aprofundata a diferitelor tesaturi si materiale. Utilizam tehnici specializate pentru a indeparta murdaria patrunsa adanc in tesatura. Misiunea noastra este de a-ti readuce canapeaua la starea initiala de la momentul cumpararii.

Curățarea tapițeriei canapelelor: restabilirea frumusetii si confortului

Firma noastra, Atelierul de Curatenie, este specializata in curatarea tapiteriei canapelelor. Noi utilizam o metoda care reinnoieste aspectul piesei tale de mobilier. Ne mandrim cu angajamentul nostru fata de calitate.

Alege Atelierul de Curatenie

Colaborand cu Atelierul de Curatenie – companie de curatare a canapelelor din Bucuresti -, alegi un partener de incredere pentru curatenie. Utilizam echipamente profesionale ultima ora, produse de curatare ecologice si avem experienta necesara pentru a da o noua viata canapelei tale.

Recomandari clienti: „Calitatea serviciilor – nota 10. Profesionalism – nota 10. Iar domnul Stefan tot de nota 10. Recomand cu incredere! Cu siguranta voi mai apela si pe viitor!” (S. A.), „Am avut o experienta foarte buna! Am comunicat de la inceput foarte bine. In ziua programarii au sunat inainte si au ajuns chiar cu 15 minute mai devreme – eram deja acasa deci nu a fost o problema. Curatarea unui coltar, 2 scaune de bar si o mocheta mare a durat aprox. 2 ore. Ce ne-am surprins este ca valoarea PM2.5 din casa a ramas aceeasi desi ne asteptam ca la folosirea unor solutii, sampoane profesionale sa apara modificari. Profesionalism! Vom reveni!” (A. D.), „Am apelat la aceasta firma in urma unei cautari pe google. Rezultatul este unul excelent, punctualitate, canapele perfect curatate. Multumim d-nului Ștefan pentru profesionalism.” (M. K.)

Incredinteaza curatarea canapelei tale firmei noastre! Contacteaza rapid firmă de curățat canapele în București si Ilfov la numarul de telefon 0737.590.634. Sau ne puteti trimite si un sms la nr. 0737.590.634 si va vom contacta noi. Asteptam mesajele voastre si pe WhatsApp la numarul +40737590634 sau pe email la contact@atelierul-de-curatenie.ro. Pentru rezervarea online a serviciilor noastre de curățare profesională de canapele si saltele la domiciliu, accesati atelierul-de-curatenie.ro. Ne deplasam imediat in toate sectoarele din Bucuresti (sectorul 1, sectorul 2, sectorul 3, sectorul 4, sectorul 5, sectorul 6) si in Bragadiru, Buftea, Chitila, Magurele, Otopeni, Pantelimon, Popesti-Leordeni, Voluntari. Oferim super pret pe metru patrat si reducere de 10% daca ne contactati AZI! Profitati de oferta de curatare canapele! APELEAZA la specialistii in curatenie, ACUM!


Atelierul de Curatenie: expertul tau in curatarea canapelelor din Bucuresti
Atelierul de Curatenie: expertul tau in curatarea canapelelor din Bucuresti. Oferim super pret pe metru patrat si reducere de 10% daca ne contactati AZI!

Open chat
1
Va putem ajuta?
Buna.
Cu ce va putem ajuta?
Ati aflat de promotia noastra?
10 %‬ reducere la prima solicitare!
Atelierul De Curatenie!