Termeni si conditii

Termeni si conditii

Suntem onorati ca ne vizitati si ca parcurgeti cu atentie aceasta pagina inainte de a utiliza continutul website-ului atelierul-de-curatenie.ro.

Va rugam sa cititi cu atentie acesti termeni si conditii inainte de a utiliza website-ul nostru. Accesarea si utilizarea acestui website se pot face numai daca sunteti de acord cu aceste conditii de utilizare.

Interpretari si definitii

Interpretari

Cuvintele a caror litera initiala este scrisa cu majuscule au semnificatii definite in urmatoarele conditii. Urmatoarele definitii vor avea acelasi inteles, indiferent daca apar la singular sau la plural.

Definitii

In sensul acestor Termeni si Conditii:

Dispozitiv inseamna orice dispozitiv care poate accesa website-ul atelierul-de-curatenie.ro, cum ar fi un computer, un telefon mobil sau o tableta digitala.

Termeni si Conditii (denumite si „Termeni”) inseamna acesti Termeni si Conditii care formeaza intregul acord intre Dvs. si Atelierul de Curatenie Bucuresti SRL cu privire la utilizarea website-ului atelierul-de-curatenie.ro.

Serviciu de social media terta parte inseamna orice serviciu sau continut (inclusiv date, informatii, produse sau servicii) furnizat de o terta parte care poate fi afisat, inclus sau pus la dispozitie de catre website-ul nostru.

Site-ul / Website-ul se refera la Atelierul de Curatenie Bucuresti, accesibil pe atelierul-de-curatenie.ro

Dvs. inseamna persoana care acceseaza sau utilizeaza website-ul atelierul-de-curatenie.ro, sau compania sau alta entitate juridica in numele careia respectiva persoana acceseaza sau utilizeaza website-ul atelierul-de-curatenie.ro, dupa caz.

Confirmare

Acestia sunt Termenii si Conditiile care guverneaza utilizarea website-ului atelierul-de-curatenie.ro si acordul care opereaza intre Dvs. si Atelierul de Curatenie Bucuresti SRL. Acesti Termeni si Conditii stabilesc drepturile si obligatiile tuturor utilizatorilor cu privire la utilizarea website-lui atelierul-de-curatenie.ro.

Accesul si utilizarea website-lui atelierul-de-curatenie.ro de catre dvs. sunt conditionate de acceptarea si respectarea acestor Termeni si Conditii. Acesti Termeni si Conditii se aplica tuturor vizitatorilor, utilizatorilor si altor persoane care acceseaza sau utilizeaza atelierul-de-curatenie.ro.

Prin accesarea sau utilizarea website-ului atelierul-de-curatenie.ro, sunteti de acord sa respectati acesti Termeni si Conditii. Daca nu sunteti de acord cu oricare parte a acestor Termeni si Conditii, va rugam sa nu folositi site-ul nostru.

Declarati ca aveti peste 18 ani. Atelierul de Curatenie Bucuresti SRL nu permite celor sub 18 ani sa foloseasca atelierul-de-curatenie.ro.

Accesul si utilizarea de catre dvs. a website-ului atelierul-de-curatenie.ro sunt, de asemenea, conditionate de acceptarea si respectarea si a Politicii de confidentialitate a Atelierul de Curatenie Bucuresti SRL. Politica noastra de confidentialitate descrie politicile si procedurile noastre privind colectarea, utilizarea si dezvaluirea informatiilor dvs. personale atunci cand utilizati site-ul web si va informeaza despre drepturile dvs. de confidentialitate si despre modul in care legea va protejeaza. Va rugam sa cititi cu atentie Politica noastra de confidentialitate inainte de a utiliza website-ul atelierul-de-curatenie.ro. Click aici pentru a citi Politica de Confidentialitate.

Link-uri catre alte site-uri web

Website-ul nostru poate contine link-uri catre site-uri web sau servicii ale tertilor care nu sunt detinute sau controlate de Atelierul de Curatenie Bucuresti SRL.

Compania noastra nu are control si nu isi asuma nicio responsabilitate pentru continutul, politicile de confidentialitate sau practicile oricaror site-uri web sau servicii terte. In plus, recunoasteti si sunteti de acord ca Atelierul de Curatenie Bucuresti SRL nu va fi responsabila sau raspunzatoare, direct sau indirect, pentru orice daune sau pierderi cauzate sau presupuse a fi cauzate de sau in legatura cu utilizarea sau increderea in orice astfel de continut, bunuri sau servicii disponibile pe sau prin orice astfel de site-uri web sau servicii. Va sfatuim cu tarie sa cititi Termenii si conditiile si Politicile de confidentialitate ale oricaror site-uri web sau servicii terte pe care le vizitati.

Tarife eronate

In cazul in care Atelierul de Curatenie Bucuresti SRL descopera o eroare legata de tariful unui / unor servicii deja solicitate de catre Dvs., va va informa cat mai curand posibil despre eroarea produsa. In acasta situatie, Dvs. veti avea optiunea fie de a reconfirma comanda la pretul corect, fie de a o anula.

In cazul in care Dvs. nu puteti fi contactat, intr-un termen rezonabil, folosind informatiile pe care le-ati furnizat prin formularul de contact, Atelierul de Curatenie Bucuresti SRL va considera comanda anulata si Dvs. veti fi notificat despre aceasta prin orice metoda de contact disponibila.

Incetarea

Putem rezilia sau suspenda accesul Dvs. imediat, fara notificare prealabila sau raspundere, din orice motiv, inclusiv, fara limitare, daca incalcati acesti Termeni si Conditii.

La reziliere, dreptul dumneavoastra de a utiliza atelierul-de-curatenie.ro va inceta imediat.

Limitare a raspunderii

Atelierul de Curatenie Bucuresti SRL nu poate oferi garantii cu privire la acuratetea, corectitudinea sau caracterul actual al informatiilor ori a serviciilor furnizate de sau prin website.

In masura maxima permisa de legea aplicabila, in nici un caz Atelierul de Curatenie Bucuresti SRL sau furnizorii sai nu vor fi raspunzatori pentru orice daune speciale, incidentale, indirecte sau consecutive (inclusiv, dar fara a se limita la, daune pentru pierderea de profit, pierderea datelor sau alte informatii, pentru intreruperea activitatii, pentru vatamarea personala, pierderea confidentialitatii care decurge din sau in orice fel legate de utilizarea sau incapacitatea de a utiliza website-ul atelierul-de-curatenie.ro, software-ul terta parte si/sau hardware-ul terta parte utilizat cu atelierul-de-curatenie.ro sau altfel, in legatura cu orice prevedere a acestor Termeni), chiar daca Atelierul de Curatenie Bucuresti SRL sau orice furnizor a fost informat cu privire la posibilitatea unor astfel de daune si chiar daca remediul nu isi atinge scopul esential.

Disclaimer „CA ATARE” si „CAT DE DISPONIBIL”

Website-ul atelierul-de-curatenie.ro va este oferit „CA ATARE” si „CAT DE DISPONIBIL” si cu toate defectiunile si defectele fara garantie de niciun fel. In masura maxima permisa de legislatia aplicabila, Atelierul de Curatenie Bucuresti SRL, in nume propriu si in numele licentiatorilor si furnizorilor sai de servicii, declina in mod expres orice garantie, fie ca este expresa, implicita, statutara sau de alta natura, cu privire la website-ul nostru, inclusiv toate garantiile implicite de vandabilitate, potrivire pentru un anumit scop, titlu si neincalcare si garantii care pot aparea din cursul tranzactiei, cursul performantei, utilizarea sau practica comerciala. Fara a se limita la cele de mai sus, Atelierul de Curatenie Bucuresti SRL nu ofera nicio garantie sau angajament si nu face nicio declaratie de niciun fel ca website-ul atelierul-de-curatenie.ro va indeplini cerintele Dvs., va obtine rezultatele dorite, va fi compatibil sau va functiona cu orice alt software, aplicatie, sisteme sau servicii, va functiona fara intrerupere, sa indeplineasca orice standarde de performanta sau fiabilitate sau sa fie fara erori sau ca orice erori sau defecte pot sau vor fi corectate.

Fara a limita cele de mai sus, nici Atelierul de Curatenie Bucuresti SRL, nici furnizorii sai nu fac nicio declaratie sau garantie de niciun fel, expresa sau implicita:
(i) cu privire la functionarea sau disponibilitatea website-ului atelierul-de-curatenie.ro, sau a informatiilor, continutului si materialelor, serviciilor sau produselor incluse pe acestea;
(ii) ca website-ul atelierul-de-curatenie.ro va fi neintrerupt sau fara erori;
(iii) in ceea ce priveste acuratetea, fiabilitatea sau actualitatea oricarei informatii sau continut furnizat prin intermediul website-ului atelierul-de-curatenie.ro;
(iv) ca website-ul atelierul-de-curatenie.ro, serverele sale, continutul sau e-mailurile trimise de la sau in numele Atelierul de Curatenie Bucuresti SRL sunt lipsite de virusi, scripturi, cai troieni, viermi, programe malware sau alte componente daunatoare.

Unele jurisdictii nu permit excluderea anumitor tipuri de garantii sau limitari ale drepturilor legale aplicabile ale unui consumator, astfel incat unele sau toate excluderile si limitarile de mai sus s-ar putea sa nu vi se aplice. Dar, intr-un astfel de caz, excluderile si limitarile prevazute in aceasta sectiune vor fi aplicate in cea mai mare masura aplicabila conform legislatiei in vigoare.

Legea aplicabila

Legile tarii, excluzand regulile privind conflictele de legi, vor guverna acesti Termeni si utilizarea website-ului atelierul-de-curatenie.ro de catre dvs.

Solutionarea litigiilor

Daca aveti orice ingrijorare sau disputa cu privire la website-ul nostru, sunteti de acord sa incercati mai intai sa rezolvati disputa in mod informal, contactand Atelierul de Curatenie Bucuresti SRL.

Pentru utilizatorii Uniunii Europene (UE)

Daca sunteti consumator al Uniunii Europene, veti beneficia de orice prevederi obligatorii din legea tarii in care sunteti rezident.

Separabilitate si renuntare

Separabilitate

Daca orice prevedere a acestor Termeni este considerata inaplicabila sau invalida, o astfel de prevedere va fi modificata si interpretata pentru a indeplini obiectivele unei astfel de prevederi in cea mai mare masura posibila in conformitate cu legislatia aplicabila, iar prevederile ramase vor continua in vigoare.

Renuntare

Cu exceptia cazurilor prevazute in prezentul document, neexercitarea unui drept sau necesitatea indeplinirii unei obligatii in temeiul acestor Termeni nu va afecta capacitatea unei parti de a exercita un astfel de drept sau de a solicita o astfel de indeplinire in orice moment ulterior si nici renuntarea la o incalcare nu va constitui o renuntare a oricarei incalcari ulterioare.

Modificari ale acestor Termeni si conditii

Ne rezervam dreptul, la discretia noastra, de a modifica sau inlocui acesti Termeni in orice moment. Daca o revizuire este semnificativa vom depune eforturi rezonabile pentru a furniza un preaviz cu cel putin 30 de zile inainte de intrarea in vigoare a oricaror termeni noi. Ceea ce constituie o schimbare materiala va fi stabilit la discretia noastra.

Continuand sa accesati sau sa utilizati website-ul atelierul-de-curatenie.ro dupa ce aceste revizuiri intra in vigoare, sunteti de acord sa respectati termenii revizuiti. Daca nu sunteti de acord cu noile conditii, in totalitate sau in parte, va rugam sa incetati sa mai utilizati website-ul atelierul-de-curatenie.ro.

Contactati-ne

Daca aveti intrebari despre acesti Termeni si Conditii, ne puteti contacta prin e-mail: contact@atelierul-de-curatenie.ro

Open chat
1
Va putem ajuta?
Buna.
Cu ce va putem ajuta?
Ati aflat de promotia noastra?
10 %‬ reducere la prima solicitare!
Atelierul De Curatenie!