atelierul de curatenie

Suntem profesionisti cu experienta in curatenie canapele

Serviciul nostru de curatare a canapelelor este un procedeu care nu are un impact daunator asupra canapelei, dar are un efect maxim asupra petelor de iarba, cafea, cerneala, urina de animal de companie, grasimi si a altor pete similare! Echipa noastra de profesionisti cu experienta in curatenie a pregatit tot ceea ce este necesar pentru a realiza o curatare perfecta!

Daca ai nevoie de o firma profesionala de curatat canapele, experta in curatenie acasa, cu rezultate excelente, ne poti contacta! Noi, Atelierul de Curatenie, curatam canapeaua acasa la tine in Bucuresti si imprejurimi!

Curatam canapeaua la domiciliu, prin metode moderne si eficiente de injectie-extractie cu produse de curatare profesionale si de cea mai buna calitate pentru a indeparta murdaria in cel mai scurt timp posibil. Procesul de curatare si uscare va fi un proces rapid! Canapeaua va avea aceeasi culoare ca si inainte, cu un miros proaspat si frumos!

Pentru pretul de curatenie al canapelei acasa va rugam sa vizitati pagina de preturi. Avem preturi bune pentru curatarea canapelelor in Bucuresti si Ilfov!

Recomandari clienti: „Recomand sa apelati cu incredere la Atelierul de Curatenie. Ofera servicii de calitate! 10/10 punctualiatate, 10/10 curatare, 10/10 comunicare” (I.B.), „Canapeaua arata acum ca noua. Recomand.” (R.M.), „Trasformare uimitoare a celor doua canapele pe care le-am avut de curatat! Recomand cu incredere echipa de la Atelierul de Curatenie.” (S.M.), „La cum arata canapeaua nici nu credeam ca o vor scoate la capat. Dar ce sa vezi: a iesit luna! Curata, curata! Multumesc din suflet!” (E.V.), „Canapea patata cu ciocolata, suc, urina de catel… un dezastru, ce mai. Mi-au curata-o intr-o ora. Exceptional serviciul lor de curatenie!” (C.J.).

Contacteaza rapid firma noastra de curatat canapele in Bucuresti si Ilfov la numarul de telefon 0737.590.634. Sau ne puteti trimite si un sms la nr. 0737.590.634 si va vom contacta noi. Asteptam mesajele voastre si pe WhatsApp la numarul +40737590634 sau pe email la contact@atelierul-de-curatenie.ro. Pentru rezervarea online a serviciilor noastre de curatare profesionala de canapele si saltele la domiciliu, accesati atelierul-de-curatenie.ro. Ne deplasam imediat in toate sectoarele din Bucuresti (sectorul 1, sectorul 2, sectorul 3, sectorul 4, sectorul 5, sectorul 6) si in Bragadiru, Buftea, Chitila, Magurele, Otopeni, Pantelimon, Popesti-Leordeni, Voluntari. Oferim super pret pe metru patrat si reducere de 10% daca ne contactati AZI! Profitati de oferta de curatare canapele! APELEAZA la specialistii in curatenie, ACUM!


Suntem profesionisti cu experienta in curatenie canapele
Suntem profesionisti cu experienta in curatenie canapele & experti in curatare canapele acasa cu rezultate excelente. Va oferim si servicii profesionale de curatare mocheta la domiciliu! Aveti intrebari? Ne puteti suna la 0737.590.634.

Open chat
1
Va putem ajuta?
Buna.
Cu ce va putem ajuta?
Ati aflat de promotia noastra?
10 %‬ reducere la prima solicitare!
Atelierul De Curatenie!