atelierul de curatenie

Serviciu profesional de curatare canapele in Bucuresti

Serviciul nostru inovator de curatare a canapelelor reprezinta o procedura cu impact daunator zero asupra mobilierului, insa cu efect maxim impotriva grasimilor, cafelei, ierbii, cernelei, urinei animalului de companie si a altor pete similare! Echipa noastra de profesionisti experimentati este pregatita cu tot ce este necesar pentru o curatenie desavarsita!

Noi, Atelierul de Curatenie, asiguram un serviciu profesional de curatare canapele in Bucuresti si imprejurimi! Daca ai nevoie de curatare profesionala canapele, realizate de o firma curatare profesionala canapele, ne poti apela imediat!

Reviews firma curatare profesionala canapele: „Recomand sa apelati cu incredere la Atelierul de Curatenie. Ofera servicii de calitate! 10/10 punctualiatate, 10/10 curatare, 10/10 comunicare (I.B.), „Canapeaua arata acum ca noua. Recomand”. (R.M.), „Trasformare uimitoare a celor doua canapele pe care le-am avut de curatat! Recomand cu incredere echipa de la Atelierul de Curatenie” (S.M.), „La cum arata canapeaua nici nu credeam ca o vor scoate la capat. dar ce sa vezi: a iesit luna! Curata, curata! Multumesc din suflet!” (E.V.), „Canapea patata cu ciocolata, suc, urina de catel… un dezastru, ce mai. Mi-au curata-o intr-o ora. Exceptional serviciul lor de curatenie!” (C.J.).

Apelati cu incredere serviciile noastre de curatare tapiterie din piele sau stofa din Bucuresti. Va oferim preturi bune pentru o curatare profesionala de canapele! Va promitem un rezultat excelent la un pret rezonabil! Acceptam toate tipurile de canapele, fotolii, scaune, divane etc.

Contacteaza rapid firma noastra de curatat canapele in Bucuresti si Ilfov la numarul de telefon 0737.590.634. Sau ne puteti trimite si un sms la nr. 0737.590.634 si va vom contacta noi. Asteptam mesajele voastre si pe WhatsApp la numarul +40737590634 sau pe email la contact@atelierul-de-curatenie.ro. Pentru rezervarea online a serviciilor noastre de curatare profesionala de canapele si saltele la domiciliu, accesati atelierul-de-curatenie.ro. Ne deplasam imediat in toate sectoarele din Bucuresti (sectorul 1, sectorul 2, sectorul 3, sectorul 4, sectorul 5, sectorul 6) si in Bragadiru, Buftea, Chitila, Magurele, Otopeni, Pantelimon, Popesti-Leordeni, Voluntari. Oferim un pret bun pe metru patrat si reducere de 10% daca ne contactati AZI! Profitati de oferta de curatare canapele! APELEAZA la specialistii in curatenie, ACUM!


Serviciu profesional de curatare canapele in Bucuresti
Asiguram un serviciu profesional de curatare canapele in Bucuresti si imprejurimi la preturi bune. Curatare canapea din piele sau material textil. Apelati cu incredere la Atelierul de Curatenie, serviciu de curatare canapele la domiciliu!

Open chat
1
Va putem ajuta?
Buna.
Cu ce va putem ajuta?
Ati aflat de promotia noastra?
10 %‬ reducere la prima solicitare!
Atelierul De Curatenie!