atelierul de curatenie

Serviciu premium de curatare canapele. Recomandare

Noi, Atelierul de Curatenie, avem un serviciu premium de curatare canapele in Ilfov si imprejurimi!

Cum se utilizeaza lichidul de curatare a canapelei sau agentul de curatare: in primul rand, inspectam vizual canapeaua pentru a alege cel mai bun lichid de curatare / cel mai eficient proces de curatare! Apoi testam o cantitate mica de solutie pe o zona de pe spatele canapelei, aceasta suprafata nu este vizibila pentru utilizarea normala. Folosim diverse solutii de curatare, fiecare fiind dedicata unor pete specifice precum sange, cerneala, iarba, ulei, cafea etc. Solutiile de curatare sunt cu actiune rapida impotriva bacteriilor si murdariei!

Cum se procedeaza: vom folosi echipamente profesionale de curatare pentru a ne prezenta la adresa. Adaugam apa in echipamentul de curatare si asteptam ca temperatura sa creasca suficient pentru a produce abur! Pretratam petele de pe canapea cu un detergent profesional (avem curatatori speciali pentru pete de cafea, fructe, cosmetice, markere etc.). Apoi injectam abur fierbinte in canapea, apoi il extragem. Canapeaua este complet uscata. Uscarea dureaza aproximativ 2-3 ore. Daca fereastra este deschisa, se va usca complet mai repede.

Recomandari clienti: „O canapea veche de 8 ani a iesit impecabila dupa cutarenie! Am fost reticenta sa apelez pana acum la servicii de curatare si m-am chinut eu cum am stiut. Dar, se vede diferenta intre un amator ca mine si un profesionist. Voi mai apela la Atelierul de Curatenie!” (D.O.), „Multumesc pentru rabdarea de care ati dat dovada la curatarea canapelei mele imposibil de curatat pana atunci, desi am mai apela la o firma care mai mult au murdarit-o decat au curatat-o! Uda arata bine, dar dupa uscare… cu Doamne Ajuta! Recomand Atelierul de Curatenie!” (E.C.), „O echipa super serioasa si competenta! Profesioniti. Recomand cu toata increderea!” (V.B.), „Servicii de 5 stele din 5. Rezultate pe masura recomandarilor!” (S.T.), „Rezultate exceptionale! Si eu mi-am baut cafeluta 🙂 in timp ce urmaream cum se procedeaza la curatarea canapelei. As vrea sa ma pricep si eu asa ca ei! Recomand!” (I.O.).

Contacteaza rapid firma noastra de curatat canapele in Bucuresti si Ilfov la numarul de telefon 0737.590.634. Sau ne puteti trimite si un sms la nr. 0737.590.634 si va vom contacta noi. Asteptam mesajele voastre si pe WhatsApp la numarul +40737590634 sau pe email la contact@atelierul-de-curatenie.ro. Pentru rezervarea online a serviciilor noastre de curatare profesionala de canapele si saltele la domiciliu, accesati atelierul-de-curatenie.ro. Ne deplasam imediat in toate sectoarele din Bucuresti (sectorul 1, sectorul 2, sectorul 3, sectorul 4, sectorul 5, sectorul 6) si in Bragadiru, Buftea, Chitila, Magurele, Otopeni, Pantelimon, Popesti-Leordeni, Voluntari. Oferim super pret pe metru patrat si reducere de 10% daca ne contactati AZI! Profitati de oferta de curatare canapele! APELEAZA la specialistii in curatenie, ACUM!


Serviciu premium de curatare canapele. Recomandare
Serviciu premium de curatare canapele. Recomandare firma Atelierul de Curatenie din Bucuresti. Cum se procedeaza la curatarea canapelei? Contacteaza-ne! Click pe butonul de contact rapid!

Open chat
1
Va putem ajuta?
Buna.
Cu ce va putem ajuta?
Ati aflat de promotia noastra?
10 %‬ reducere la prima solicitare!
Atelierul De Curatenie!