atelierul de curatenie

Serviciu de curatare canapele cu rezultate imediate

Specialistii in sanatate recomanda curatarea canapelelor macar o data pe an, iar daca ai si animale de companie sau copii, macar o data la 3 – 6 luni! Intotdeauna o curatenie de rutina este si ea indicata! Curatarea corecta a canapelei este importanta si pentru a prelungi durata ei de viata!

Daca ai nevoie de un serviciu de curatare canapele, intr-un timp convenabil pentru tine, cu rezultate imediate, ne poti contacta! Noi, Atelierul de Curatenie, suntem specialisti in servicii curatare canapele in Bucuresti si imprejurimi!

Atelierul de Curatenie se va ocupa de tot ce inseamna curatenie canapele si saltele astfel ca tu vei avea timp suplimentar pentru a petrece timpul cu familia, prietenii sau a realiza orice alte activitati placute pentru tine sau familia ta! Lasa-ne sa ne ocupam noi de problema ta!

Iti oferim un super pret curatare canapele! Deplasarea echipei noastre de curatenie este gratuita in Bucuresti!

Iti oferim servicii profesionale curatare canapele la un pret accesibil pentru tine!

Oferta noastra include curatare canapele piele, curatare canapele textile, fotolii din piele si fotolii cu huse textile, taburete din piele si taburete cu huse textile!

Recomandari curatare canapele: „Am apelat a treia oara la Atelierul de Curatenie! Aceleasi servicii profesionale ca pana atunci. Recomand cu incredere!” (I.O), „Super servicii. Multumesc Atelierul de curatenie! ne vedem data viitoare!” (D.S.), „Canapea noua si patata cu vin rosu (asa-i cand Romania pierde la meci… te mai enervezi 🙂 . Am apelat la Atelierul de Curatenie si m-a salvat! Nici urma de pata!” (C.N.), „Recomand si eu Atelierul de Curatenie! Ii chem din cand in cand pentru curatarea canapelei. Desi ea pare curata, nici nu va imaginati ce murdarie scoate din ea de fiecare data!” (M.V.), „Super, super multumita! isi face treaba super bine! Multumesc si eu! ” (E.T.).

Contacteaza rapid firma noastra de curatat canapele in Bucuresti si Ilfov la numarul de telefon 0737.590.634. Sau ne puteti trimite si un sms la nr. 0737.590.634 si va vom contacta noi. Asteptam mesajele voastre si pe WhatsApp la numarul +40737590634 sau pe email la contact@atelierul-de-curatenie.ro. Pentru rezervarea online a serviciilor noastre de curatare profesionala de canapele si saltele la domiciliu, accesati atelierul-de-curatenie.ro. Ne deplasam imediat in toate sectoarele din Bucuresti (sectorul 1, sectorul 2, sectorul 3, sectorul 4, sectorul 5, sectorul 6) si in Bragadiru, Buftea, Chitila, Magurele, Otopeni, Pantelimon, Popesti-Leordeni, Voluntari. Oferim un pret bun pe metru patrat si reducere de 10% daca ne contactati AZI! Profitati de oferta de curatare canapele! APELEAZA la specialistii in curatenie, ACUM!


Serviciu de curatare canapele cu rezultate imediate
Serviciu de curatare canapele cu rezultate imediate. Firma curatare canapele ce iti ofera servicii profesionale curatare canapele la un pret accesibil pentru tine! Clientii nostri ne recomanda cu incredere!

Open chat
1
Va putem ajuta?
Buna.
Cu ce va putem ajuta?
Ati aflat de promotia noastra?
10 %‬ reducere la prima solicitare!
Atelierul De Curatenie!