atelierul de curatenie

Servicii rapide de curatat canapele cu spuma. Preturi reduse

Daca ai nevoie de servicii rapide de curatat canapele cu spuma, realizate de o firma de curatat canapele, ne poti contacta! Noi, Atelierul de Curatenie, suntem o companie de curatat canapele in Bucuresti si imprejurimi! Murdaria, in cel mai scurt timp posibil, va fi eliminata in profunzime din canapea! Tu nu trebuie sa faci niciun efort. Trebuie doar sa ne apelezi!

Firma curatat canapele piele: oferim servicii de curatare cu rezultate impecabile! Contacteaza-ne acum si de restul ne ocupam noi! Avem echpamente moderne si personal specializat!

Daca doresti sa cureti canapeua din piele singura, desi nu recomandam pentru a evita o deteriorare si mai accentuata, iata cateva sfaturi: evitati utilizarea unor produse de curatare dure, inclusiv servetele pentru copii; nu folositi inalbitor de mobilier; daca ati varsat un lichid pe canapea, nu utilizati produse de curatare peste lichidul varsat, deoarece exsta riscul ca cele doua lichide sa reactioneze si vor inrautati situatia! Folositi mai intai un prosop moale din bumbac pentru a sterge canapeaua de piele.

Pret curatat canapele: firma noastra este neplatitoare de tva. Toate preturile pentru serviciile de curatare canapele sunt exprimate in lei si nu contin tva. Oferim servicii rapide de curatenie la preturi reduse.

Asiguram curatenie pentru canapele din piele, covoare, saltele, covoare si orice alt material de tapiterie!

Pareri: „Rezultate exceptionale! Si eu mi-am baut cafeluta 🙂 in timp ce urmaream cum se procedeaza la curatarea canapelei. As vrea sa ma pricep si eu asa ca ei! Recomand! ” (I.O.), „Recomand cu toata caldura! Au salvat viata canapelei. Ii pusesem gand rau ca, daca nici ei nu o scot la capat cu ea, sa o duc la gunoi. Ce a iesit, este de poveste! Ca noua!” (B.F.), „Servicii ireprosabile si de calitate. Multumesc pentru serviciul prestat! Voi mai apela la ei si alta data!” (G.A.), „Punctuali si foarte amabili! Pretul mic! Recomand!” (P.G.), „Am doar cuvinte de lauda! Stiu pe cine voi chema si data viitoare pentru curatares canapelei!” (L.S.).

Contacteaza rapid firma noastra de curatat canapele in Bucuresti si Ilfov la numarul de telefon 0737.590.634. Sau ne puteti trimite si un sms la nr. 0737.590.634 si va vom contacta noi. Asteptam mesajele voastre si pe WhatsApp la numarul +40737590634 sau pe email la contact@atelierul-de-curatenie.ro. Pentru rezervarea online a serviciilor noastre de curatare profesionala de canapele si saltele la domiciliu, accesati atelierul-de-curatenie.ro. Ne deplasam imediat in toate sectoarele din Bucuresti (sectorul 1, sectorul 2, sectorul 3, sectorul 4, sectorul 5, sectorul 6) si in Bragadiru, Buftea, Chitila, Magurele, Otopeni, Pantelimon, Popesti-Leordeni, Voluntari. Oferim super pret pe metru patrat si reducere de 10% daca ne contactati AZI! Profitati de oferta de curatare canapele! APELEAZA la specialistii in curatenie, ACUM!


Servicii rapide de curatat canapele cu spuma. Preturi reduse
Servicii rapide de curatat canapele cu spuma la preturi reduse. Asiguram curatenie la preturi bune pentru canapele din piele, covoare, saltele, covoare si orice alt material de tapiterie! Curatare canapele la domiciliul clientului! Avem preturi curatenie negociabile! Profitati de oferta ACUM!

Open chat
1
Va putem ajuta?
Buna.
Cu ce va putem ajuta?
Ati aflat de promotia noastra?
10 %‬ reducere la prima solicitare!
Atelierul De Curatenie!