atelierul de curatenie

Servicii profesionale de curatat canapele Bucuresti

Toata lumea ar trebui sa ia in considerare curatarea canapelei cel putin o data la 6 luni. Cel mai important lucru in acest proces este sa gasesti echipa de curatenie potrivita! Nu vor exista rezultate bune fara sa apelati la o companie care ofera servicii profesionale de curatenie si personal specializat in curatenie! Strategia companiei noastre – Atelierul de Cutatenie – este de a satisface clientii prin serviciile profesionale de curatenie oferite!

Cum curatam canapeaua din piele? Manual, foloseste un produs de curatenie profesional pentru piele! Curatam canapele din piele „adevarata” si piele artificiala / ecologica / alta imitatie de piele! Curatam pielea anilina sau semianilina pentru a-i reda aspectul natural!

Va oferim super preturi pentru curatarea canapelelor acasa. Te poti convinge vizitand pagina noastra de tarife!

Sfaturi pentru a pastra canapelele din piele cat mai mult timp posibil: evitati plasarea mobilierului din piele in lumina directa a soarelui pentru a evita posibila uscare prematura si decolorare.

Recomandari clienti: „Curatare rapida. Servici profesionale. Recomand cu mare drag serviciile!” (M.B.), „Profesionalism si promptitudine. Serviciu de curatenie excelent. Multumesc.” (P.I.),
„Voi mai la apela serviciile firmei. Deja mi-a curatat doua canapele!” (F.M.), „Programare online foarte rapida. Mi-a placut asta. Despre servicii: de calitate. A eliminat mirosul canapelei (de la pipi de catel) de care nu mai scapam. Recomand si eu!” (L.G.), „Profi din tate punctele de vedere! Super parolisti!” (R.B.).

Contacteaza rapid firma noastra de curatat canapele in Bucuresti si Ilfov la numarul de telefon 0737.590.634. Sau ne puteti trimite si un sms la nr. 0737.590.634 si va vom contacta noi. Asteptam mesajele voastre si pe WhatsApp la numarul +40737590634 sau pe email la contact@atelierul-de-curatenie.ro. Pentru rezervarea online a serviciilor noastre de curatare profesionala de canapele si saltele la domiciliu, accesati atelierul-de-curatenie.ro. Ne deplasam imediat in toate sectoarele din Bucuresti (sectorul 1, sectorul 2, sectorul 3, sectorul 4, sectorul 5, sectorul 6) si in Bragadiru, Buftea, Chitila, Magurele, Otopeni, Pantelimon, Popesti-Leordeni, Voluntari. Oferim super pret pe metru patrat si reducere de 10% daca ne contactati AZI! Profitati de oferta de curatare canapele! APELEAZA la specialistii in curatenie, ACUM!


Servicii profesionale de curatat canapele Bucuresti
Servicii profesionale de curatat canapele Bucuresti. Avem personal specializat in curatare canapele. Contacteaza Atelierului de Curatenie ACUM! Suna la 0737.590.634

Open chat
1
Va putem ajuta?
Buna.
Cu ce va putem ajuta?
Ati aflat de promotia noastra?
10 %‬ reducere la prima solicitare!
Atelierul De Curatenie!