atelierul de curatenie

Servicii eficiente de curatat profesional canapele

Daca ai nevoie de servicii eficiente de curatat profesional canapele, realizate de o firma de curatat profesional canapele, ne poti contacta! Noi, Atelierul de Curatenie, realizam curatenia cu aparat de curatat profesional canapele! Curatat profesional canapele in Buuresti si Ilfov la super pret!

Cum curatam canapelele din piele? Manual, folosind produse de curatat profesioale pentru curatat piele! Curatam atat canapele din piele „reala”, cat si din piele artificiala / ecologica / alta imitatie de piele! Curatam piele anilina sau semianilina si le aducem la aspectul lor natural!

Doresti un pret curatat profesional canapele piele? Acceseaza pagina noastra de tarife! Vei gasi preturi promotionale si accesibile!

Sfat intretinere canapea din piele: protejati canapeaua noua inainte de a o folosi! Utilizati pentru aceasta o crema speciala de intretinere pentru tapiterii din piele!

Recomandari Atelierul de Curatenie: „5 stele din 5! Echipa de profesionisti! recomand cu drag!” (F.M.), „Recomand cu incredere. Super servicii! Ce sa mai, mi-au scos niste pete dificile de numai numai.” (B.D.), „I-am chemat a doua oara pentru o alta canapea. la fel ca prima data. Profesionisti! Recomand.” (G.S.), „Rezultat impecabil. Foarte multumit. Recomand” (P.M.), „Mi-au salvat o canapea devenita culcusul catelui 🙂 Plina de pete si urina de catel! Recomand cu incredere!” (H.I.).

Contacteaza rapid firma noastra de curatat canapele in Bucuresti si Ilfov la numarul de telefon 0737.590.634. Sau ne puteti trimite si un sms la nr. 0737.590.634 si va vom contacta noi. Asteptam mesajele voastre si pe WhatsApp la numarul +40737590634 sau pe email la contact@atelierul-de-curatenie.ro. Pentru rezervarea online a serviciilor noastre de curatare profesionala de canapele si saltele la domiciliu, accesati atelierul-de-curatenie.ro. Ne deplasam imediat in toate sectoarele din Bucuresti (sectorul 1, sectorul 2, sectorul 3, sectorul 4, sectorul 5, sectorul 6) si in Bragadiru, Buftea, Chitila, Magurele, Otopeni, Pantelimon, Popesti-Leordeni, Voluntari. Oferim un pret bun pe metru patrat si reducere de 10% daca ne contactati AZI! Profitati de oferta de curatare canapele! APELEAZA la specialistii in curatenie, ACUM!


Servicii eficiente de curatat profesional canapele
Servicii eficiente de curatat profesional canapele. Atelierul de Curatenie va ofera preturi curatenie promotionale si accesibile pentru curatare canapele in Ilfov! Clientii ne recomanda cu incredere! APELEAZA la specialistii in curatenie, ACUM!

Open chat
1
Va putem ajuta?
Buna.
Cu ce va putem ajuta?
Ati aflat de promotia noastra?
10 %‬ reducere la prima solicitare!
Atelierul De Curatenie!