atelierul de curatenie

Servicii de curatare canapele in municipiul Bucuresti

Fie ca aveti copii sau animale de companie, gazduiti frecvent prieteni sau pur si simplu stati mai mult acasa, stiti ca mobilierul dvs. este posibil sa se murdareasca. Praful, polenul, germenii, firimiturile de mancare si petele nu pot fi evitate. Pana la peste 80% din praful si murdaria aduse in casa ar putea ajunge in tesaturile canapelei dvs. tapitate!

Noi, Atelierul de Curatenie, oferim servicii de curatare canapele in toate sectoarele municipiului Bucuresti! Daca esti interesat de curatat canapele in Bucuresti, realizate de o firma de curatat canapele in Bucuresti, ne poti contacta!

Alege firma noastra de curatat canapele Bucuresti pentru rezultate imediat si impecabile!

Recomandare firma de curatat canapele: „Sunt foarte multumita de curatarea unui coltar din piele! Raport calitate / pret excelent!” (R.E.), „Recomand cu incredere! Servicii de curatare impecabile! Am fost multumita de rezultat!” (E.S.), „Pret decent! Servicii profesionale! Timp scurt de curatare!” (B.T.), „Va multuesc mult petru ajutor/ Nu sgtia cum sa o mai scot la capat! Multumesc Atelierul de Curatenie!” (C.T.), „Nu ma asteptam sa se mai rezolve cu aceasta canapea dupa ce s-a jucat catelul pe ea! Recomand!” (D.O.).

Preturile sunt accesibile tuturor! Pentru preturi pentru curatat canapele in Bucuresti va rugam sa ne apelati! Raspundem prompt si fara intarziere la orice intrebare!

Contacteaza rapid firma noastra de curatat canapele in Bucuresti si Ilfov la numarul de telefon 0737.590.634. Sau ne puteti trimite si un sms la nr. 0737.590.634 si va vom contacta noi. Asteptam mesajele voastre si pe WhatsApp la numarul +40737590634 sau pe email la contact@atelierul-de-curatenie.ro. Pentru rezervarea online a serviciilor noastre de curatare profesionala de canapele si saltele la domiciliu, accesati atelierul-de-curatenie.ro. Ne deplasam imediat in toate sectoarele din Bucuresti (sectorul 1, sectorul 2, sectorul 3, sectorul 4, sectorul 5, sectorul 6) si in Bragadiru, Buftea, Chitila, Magurele, Otopeni, Pantelimon, Popesti-Leordeni, Voluntari. Oferim un pret bun pe metru patrat si reducere de 10% daca ne contactati AZI! Profitati de oferta de curatare canapele! APELEAZA la specialistii in curatenie, ACUM!


Servicii de curatare canapele in municipiul Bucuresti
Servicii de curatare canapele in toate sectoarele municipiului Bucuresti! Alege firma noastra de curatat canapele Bucuresti pentru rezultate imediat si impecabile! Oferim si servicii curatare canapele in Ilfov. Avem preturi accesibile pentru curatare mocheta la domiciliu in Bucuresti!

Open chat
1
Va putem ajuta?
Buna.
Cu ce va putem ajuta?
Ati aflat de promotia noastra?
10 %‬ reducere la prima solicitare!
Atelierul De Curatenie!