atelierul de curatenie

Servicii de curatare canapele Ilfov si imprejurimi

Atelierul de Curatenie curata inclusiv canapele mai vechi ce necesita solutii si tehnici mai delicate pentru a fi bine curatate si improspatate! Pentru astfel de canapele utilizam o tehnica revolutionara de injectie – extractie! Expertii nostri in curatenie asteapta apelul tau! Curatam inclusiv canapele comerciale, utilizate in sedii de firma!

Noi, Atelierul de Curatenie, oferim servicii de curatare canapele Ilfov si imprejurimi! Daca ai nevoie de curatare canapele in Ilfov, realizate de o firma curatare canapele Ilfov pentru birouri si firme, ne poti contacta!

Pareri curatare canapele in Ilfov: „Servicii grozave de curatenie! Sunt foarte multumita de rezultat! Cu siguranta ii voi folosi din nou!” (A.A.), „Au venit sa-mi curete niste scaune de masa tapitate. Acu apar ca si noi. Recomand cu incredere! Sunt experti in ceea ce fac.” (L.S.), „Serviciu fantastic de curatare canapele. La noi, in Voluntari, alte firme nu prea au vrut sa se deplazeze ca sa ne ajute. Recomand cu incredere! Rezultat remarcabil! Cremul acum este crem 🙂 ” (C.H.), „Am fost foarte multumita de serviciile Atelierului de Curatenie! Ii voi chema si data viitoare!” (U.D.), „A facut minuni la coltarul din bucatarie! Rezultatele au fost peste asteptari. Recomand si eu cu incredere serviciile Atelierului de Curatenie!” (C.V.).

Pret serviciu curatare canapele in Ilfov: pentru toate buzunarele! Oferim un pret bun pentru curatare canapele in judetul Ilfov! Deplasarea la locatia clientului este gratuita.

Contacteaza rapid firma noastra de curatat canapele in Bucuresti si Ilfov la numarul de telefon 0737.590.634. Sau ne puteti trimite si un sms la nr. 0737.590.634 si va vom contacta noi. Asteptam mesajele voastre si pe WhatsApp la numarul +40737590634 sau pe email la contact@atelierul-de-curatenie.ro. Pentru rezervarea online a serviciilor noastre de curatare profesionala de canapele si saltele la domiciliu, accesati atelierul-de-curatenie.ro. Ne deplasam imediat in toate sectoarele din Bucuresti (sectorul 1, sectorul 2, sectorul 3, sectorul 4, sectorul 5, sectorul 6) si in Bragadiru, Buftea, Chitila, Magurele, Otopeni, Pantelimon, Popesti-Leordeni, Voluntari. Oferim un pret bun pe metru patrat si reducere de 10% daca ne contactati AZI! Profitati de oferta de curatare canapele! APELEAZA la specialistii in curatenie, ACUM!


Servicii de curatare canapele Ilfov si imprejurimi
Servicii de curatare canapele Ilfov si imprejurimi. Atelierul de Curatenie – firma curatare canapele Ilfov pentru birouri si firme. Suntem o firma de curatat canapele Bucuresti de top. APELEAZA la specialistii in curatenie, ACUM!

Open chat
1
Va putem ajuta?
Buna.
Cu ce va putem ajuta?
Ati aflat de promotia noastra?
10 %‬ reducere la prima solicitare!
Atelierul De Curatenie!