atelierul de curatenie

Reduceri de pret la prima curatare a canapelelor

Suntem o echipa mica de curatenie formata din profesionisti sarguinciosi si priceputi! Bazati-va pe noi, Atelierul de Curatenie, pentru a obtine rezultate deosebite in domeniul curatarii canapelelor! Suntem mereu gata sa curatam orice canapea, indiferent cat de murdara ar fi! Echipamentele pe care le folosim provin dintr-o serie de tehnologii de ultima generatie, care sunt fabricate sub siglele Taski, Tennant sau Hako!

Daca aveti nevoie de solutii profesionale de curatare a canapelelor, ne puteti contacta! Noi, Atelierul de Curatenie, oferim reduceri de pret la prima curatare a canapelelor din Ilfov si imprejurimi ca sa te convingi de calitatea serviciilor noastre!

Vreti sa vezi pretul pentru curatatea canapelei din piele? Vizitati pagina noastra de tarife! Vei gasi atat promotii, cat si preturi accesibile!

Recomandari clienti: „Ii recomand cu incredere! Nu am avut nicicand o canapea atat de curata!” (M.A.), „Punctuali. Au venit la ora programata, nu am asteptat ca dupa altii pe care i-am mai chemat inainte. Rezultate ireprosabile!” (F.R), „I-am contactat pe telefon prin click pe butonul de contact! Programare super rapida, a doua zi au fost la mine. Curatare canapea in cel mut o ora. Recomand!” (S.I.), „Mai profesionisti de atat nu cred ca se poate. Super multumita!” (G.T.), „Servicii profesionale! Dupa curatare canapeaua de piele arata senzational!” (S.I.).

Contacteaza rapid firma noastra de curatat canapele in Bucuresti si Ilfov la numarul de telefon 0737.590.634. Sau ne puteti trimite si un sms la nr. 0737.590.634 si va vom contacta noi. Asteptam mesajele voastre si pe WhatsApp la numarul +40737590634 sau pe email la contact@atelierul-de-curatenie.ro. Pentru rezervarea online a serviciilor noastre de curatare profesionala de canapele si saltele la domiciliu, accesati atelierul-de-curatenie.ro. Ne deplasam imediat in toate sectoarele din Bucuresti (sectorul 1, sectorul 2, sectorul 3, sectorul 4, sectorul 5, sectorul 6) si in Bragadiru, Buftea, Chitila, Magurele, Otopeni, Pantelimon, Popesti-Leordeni, Voluntari. Oferim super pret pe metru patrat si reducere de 10% daca ne contactati AZI! Profitati de oferta de curatare canapele! APELEAZA la specialistii in curatenie, ACUM!


Reduceri de pret la prima curatare a canapelelor
Reduceri de pret la prima curatare a canapelelor. Atelierului de Curatenie – o echipa de curatare canapele formata din profesionisti. Va asteptam cu un apel la 0737.590.634!

Open chat
1
Va putem ajuta?
Buna.
Cu ce va putem ajuta?
Ati aflat de promotia noastra?
10 %‬ reducere la prima solicitare!
Atelierul De Curatenie!