atelierul de curatenie

Ne deplasam rapid in Bucuresti pentru curatare canapea

Serviciul de curatare canapele la domiciliu oferit de Atelierul de Curatenie este indeplinit de lucratori profesionisti, specializati in curatenie, care sunt gata sa „lupte” cu murdaria pana la capat! Pentru noi, curatarea nu inseamna doar curatarea si lustruirea canapelei, ci, mai important, crearea unui stil de viata agreabil pentru tine!

Ne deplasam rapid in Bucuresti si oriunde in judetul Ilfov! Suntem o firma de curatat canapele din Bucuresti. Putem curata eficient orice pete! Solicitati oferta companiei noastre pentru serviciul de curatenie canapele in Bucuresti!

Daca aveti nevoie de un serviciu de curatare a canapelelor de acasa, asigurat de o companie cu adevarat profesionista, ne puteti contacta! Noi, Atelierul de Curatenie, suntem experti in curatarea canapelelor la domiciliul clientilor nostri din Bucuresti si zonele invecinate!

Curatare canapele din piele Ilfov: oferim servicii profesionale de curatare canapele din piele in judetul Ilfov. Canapeaua din piele este apreciata pentru calitatea pielii, nu se va deforma, este antialergica, moale si confortabila. In plus, este potrivita pentru utilizare pe termen lung. Chiar daca urmati instructiunile de ingrijire a pielii, este o idee buna sa apelati in mod regulat o companie de curatare a canapelelor. Firma noastra ofera servicii de curatare canapele Ilfov pentru indepartarea petelor de cafea, cerneala, pete de mancare, pete inchise la culoare, substante lipite de canapea (guma de mestecat etc.), substante grase (ulei, ciocolata, etc.), pete de urina, pete de varsaturi, pete de mucegai, pete de sare etc.

Recomandari clienti: „Rapizi si eficienti! Treaba foarte buna! Recomand!. Servicii de calitate!” (S.A.), „Ii recomand si eu cunoscutilor sau celor care ma intreaba de un serviciu de curatare canapele in Bucuresti!” (P.D.), „Au curatat canapeaua IMPECABIL! Rezultate peste asteptarile mele!” (L.A.), „Au eliminat mirosul de urina de pisica din canapea… si cate nu am incercat pana atunci… multumesc Atelierul de Curatenie!” (I.G.), „Acum stau cu drag pe canapea! Nici nu zic ca este a mea! Schimbata total dupa curatare! Culorile parca sunt altele! Foarte multumit!” (Z.I.).

Contacteaza rapid firma noastra de curatat canapele in Bucuresti si Ilfov la numarul de telefon 0737.590.634. Sau ne puteti trimite si un sms la nr. 0737.590.634 si va vom contacta noi. Asteptam mesajele voastre si pe WhatsApp la numarul +40737590634 sau pe email la contact@atelierul-de-curatenie.ro. Pentru rezervarea online a serviciilor noastre de curatare profesionala de canapele si saltele la domiciliu, accesati atelierul-de-curatenie.ro. Ne deplasam imediat in toate sectoarele din Bucuresti (sectorul 1, sectorul 2, sectorul 3, sectorul 4, sectorul 5, sectorul 6) si in Bragadiru, Buftea, Chitila, Magurele, Otopeni, Pantelimon, Popesti-Leordeni, Voluntari. Oferim super pret pe metru patrat si reducere de 10% daca ne contactati AZI! Profitati de oferta de curatare canapele! APELEAZA la specialistii in curatenie, ACUM!


Ne deplasam rapid in Bucuresti pentru curatare canapea
Ne deplasam rapid in Bucuresti pentru curatare canapea. Suntem experti in curatarea canapelelor la domiciliu. Va asteptam cu un apel! Iti oferim si reducere la prima solicitare de curatenie!

Open chat
1
Va putem ajuta?
Buna.
Cu ce va putem ajuta?
Ati aflat de promotia noastra?
10 %‬ reducere la prima solicitare!
Atelierul De Curatenie!