atelierul de curatenie

Firme de curatare canapele. Raspundem rapid la solicitare

Noi, Atelierul de Curatenie, firma curatare canapele cu o echipa serioasa si profesionista, suntem pregatiti sa raspundem exigentelor si cerintele dvs. in materie de curatenie canapele in Bucuresti si imprejurimi!

Daca aveti nevoie de firma curatare profesionala de canapele, ne puteti contacta! Raspundem rapid la orice solicitare de curatare canapele, fotolii, scaune etc.!

Firma curatare husa canapele: firma noastra ofera servicii calitative de curatare huse din material textil – bumbac sau damasc -, pentru canapele! Citim intotdeauna eticheta husei pentru a observa care este compozitia materialului si cu ce anume se poate curata!

Firme de curatare canapele: consideram ca suntem in topul firmelor care ofera servicii de curatat canapele in Bucuresti! Lasati-ne sa va demonstram acest lucru!

Recomandari firma curatare canapele: „A meritat sa angajam Atelierul de Curatenie. Ma tot saturasem sa cumpar de fiecare data huse noi pentru canapele. Mi-a salvat o multime de bani! Au facut o treaba uimitoare” (M.F.), „I-am chemat sa improspateze tapiseria unor scaune vechi, de epoca. A iesit un super rezultat! Total multumit! A facut o treaba excelenta.” (M.B.), „Ii voi solicita din nou, in curand, pentru o alta canapea. Le-am cerut curatarea unei canapele prin intermedul formularului de contact de pe website. M-au sunat imediat si am stabilit ca sa curete canapeaua peste doua zile. Au venit promt la data stabilita. Rezultatul a fost fabulos! Parca nici nu era vechea canapea. Pretul a fost rezonabil!”(L.T.)

Contacteaza rapid firma noastra de curatat canapele in Bucuresti si Ilfov la numarul de telefon 0737.590.634. Sau ne puteti trimite si un sms la nr. 0737.590.634 si va vom contacta noi. Asteptam mesajele voastre si pe WhatsApp la numarul +40737590634 sau pe email la contact@atelierul-de-curatenie.ro. Pentru rezervarea online a serviciilor noastre de curatare profesionala de canapele si saltele la domiciliu, accesati atelierul-de-curatenie.ro. Ne deplasam imediat in toate sectoarele din Bucuresti (sectorul 1, sectorul 2, sectorul 3, sectorul 4, sectorul 5, sectorul 6) si in Bragadiru, Buftea, Chitila, Magurele, Otopeni, Pantelimon, Popesti-Leordeni, Voluntari. Oferim un pret bun pe metru patrat si reducere de 10% daca ne contactati AZI! Profitati de oferta de curatare canapele! APELEAZA la specialistii in curatenie, ACUM!


Firme de curatare canapele. Raspundem rapid la solicitare
Firme de curatare canapele. Raspundem rapid la orice solicitare de curatare canapele, fotolii, scaune! Oferim servicii de curatare de calitate! Oferim si servicii de curatat canapea in Ilfov. Servicii profesionale curatare mochete la domiciliu sau sedii firme! Sunati acum!

Open chat
1
Va putem ajuta?
Buna.
Cu ce va putem ajuta?
Ati aflat de promotia noastra?
10 %‬ reducere la prima solicitare!
Atelierul De Curatenie!