atelierul de curatenie

Firma specializata in curatarea canapelei din Bucuresti

Noi, Atelierul de Curatenie, suntem o firma specializata in curatarea canapelei din Bucuresti si din imprejurimi! Echipa noastra de curatenie este formata din experti bine pregatiti pentru a va oferi un bun serviciu de curatenie! Ne concentram pe servicii de curatare in profunzime pentru canapele textile. Putem indeparta majoritatea petelor de mancare si bauturi de pe canapea. De asemenea, putem reface (curata!) pielea „imbatranita” pe termen lung a vechii tale canapele din piele!

Daca ai nevoie de serviciile de curatenie oferite de o Companie Curatare Canapele Bucuresti / Companie Curatenie Canapele Ilfov, ne poti suna! Noi, Atelierul de Curatenie, suntem o firma de curatenie a canapelelor care pune pe primul loc satisfactia clientilor si curatarea perfecta a canapelelor!

Serviciile noastre de curatare a canapelelor de acasa includ: tratarea tesaturilor sau a pielii, tratarea petelor, curatarea prin injectie si extractie sau curatare cu spuma si solventi, eliminarea petelor si a murdariei, clatire. Canapea ta va arata din nou ca noua!

Pretul curatarii canapelei: toate preturile pentru serviciile de curatare canapele sunt exprimate in lei si nu includ TVA. Oferim un serviciu rapid de curatare canapele la un pret avantajos.

Recomandari clienti: „Curatare de calitate. Mi-a placut cum a curatat si rezultatul final. Recomand!” (L.E.), „Nota 10+. Mai mult nu am ce sa zic! Multumesc!” (M.S.), „Au respectul pentru client pe care nu l-am vazut si la firma precedenta care a venit pentru curatarea coltarului din bucatarie! Prefesionisti!” (B.D.), „Servicii de calitate! Cei mai buni din bransa. Voi reveni cu draga inima!” (T.I.), „Serviciu ireprosabil. Nu am avut niciand mai curata canapeaua din sufragerie! Felicitari pentru munca depusa!” (A.B.).

Contacteaza rapid firma noastra de curatat canapele in Bucuresti si Ilfov la numarul de telefon 0737.590.634. Sau ne puteti trimite si un sms la nr. 0737.590.634 si va vom contacta noi. Asteptam mesajele voastre si pe WhatsApp la numarul +40737590634 sau pe email la contact@atelierul-de-curatenie.ro. Pentru rezervarea online a serviciilor noastre de curatare profesionala de canapele si saltele la domiciliu, accesati atelierul-de-curatenie.ro. Ne deplasam imediat in toate sectoarele din Bucuresti (sectorul 1, sectorul 2, sectorul 3, sectorul 4, sectorul 5, sectorul 6) si in Bragadiru, Buftea, Chitila, Magurele, Otopeni, Pantelimon, Popesti-Leordeni, Voluntari. Oferim super pret pe metru patrat si reducere de 10% daca ne contactati AZI! Profitati de oferta de curatare canapele! APELEAZA la specialistii in curatenie, ACUM!


Firma specializata in curatarea canapelei din Bucuresti
Atelierului de Curateniefirma specializata in curatarea canapelei din Bucuresti si din imprejurimi! Putem indeparta majoritatea petelor. Punem pe primul loc satisfactia clientilor! Sunati-ne ACUM!

Open chat
1
Va putem ajuta?
Buna.
Cu ce va putem ajuta?
Ati aflat de promotia noastra?
10 %‬ reducere la prima solicitare!
Atelierul De Curatenie!