atelierul de curatenie

Firma profesionista de curatare canapele acasa cu rezultate

Serviciul de curatare canapele acasa oferit de firma noastra este realizat cu oameni specializati, curajosi si pregatiti sa lupte cu murdaria pana la capat! Pentru noi curatenia nu inseamna doar curatarea si lustruirea spatiului, ci mai mult decat atat, ea inseamna crearea unui stil de viata confortabil pentru fiecare!

Daca ai nevoie de o firma profesionista de curatare canapele acasa, experti in curatenie si cu rezultate excelente, ne poti contacta! Noi, Atelierul de Curatenie, realizam curatare canapele acasa in Bucuresti si imprejurimi!

Iti oferim preturi curatare canapele acasa avantajoase – fara taxe ascunse, fara plata in avans – si, in plus, ne deplasam gratuit la domiciliul dvs.! Nu este nevoie sa ramaneti / fiti acasa pe durata curateniei! Ne puteti lasa o cheie anterior, pe care v-o inapoiem dupa finalizarea curateniei!

Utilizam solutii de curatare care sunt prietenoase cu oamenii, animalele de companie si mediul inconjurator! Compania noastra de curatenie ofera curatare profesionala profunda, completa, eficienta si rapida a canapelei. Dupa curatare, canapelele vor arata ca noi! Cu siguranta ne vei recomanda prietenilor tai!

Recomandare firma curatare canapele acasa: Atelierul de Curatenie – firma de curatare canapele de 5 stele!

Reviews: „Rapizi si eficienti! Treaba foarte buna! Recomand!. Servicii de calitate!” (S.A.), „Ii recomand si eu cunoscutilor sau celor care ma intreaba de un serviciu de curatare canapele in Bucuresti!” (P.D.), „Au curatat canapeaua IMPECABIL! Rezultate peste asteptarile mele! ” (L.A.), „Au eliminat mirosul de urina de pisica din canapea… si cate nu am incercat pana atunci… multumesc Atelierul de Curatenie!” (I.G.), „Acum stau cu drag pe canapea! Nici nu zic ca este a mea! Schimbata total dupa curatare! Culorile parca sunt altele! Foarte multumit!” (Z.I.).

Contacteaza rapid firma noastra de curatat canapele in Bucuresti si Ilfov la numarul de telefon 0737.590.634. Sau ne puteti trimite si un sms la nr. 0737.590.634 si va vom contacta noi. Asteptam mesajele voastre si pe WhatsApp la numarul +40737590634 sau pe email la contact@atelierul-de-curatenie.ro. Pentru rezervarea online a serviciilor noastre de curatare profesionala de canapele si saltele la domiciliu, accesati atelierul-de-curatenie.ro. Ne deplasam imediat in toate sectoarele din Bucuresti (sectorul 1, sectorul 2, sectorul 3, sectorul 4, sectorul 5, sectorul 6) si in Bragadiru, Buftea, Chitila, Magurele, Otopeni, Pantelimon, Popesti-Leordeni, Voluntari. Oferim un pret bun pe metru patrat si reducere de 10% daca ne contactati AZI! Profitati de oferta de curatare canapele! APELEAZA la specialistii in curatenie, ACUM!


Firma profesionista de curatare canapele acasa cu rezultate
Firma profesionista de curatare canapele acasa cu rezultate excelente. Ne deplasam gratuit la domiciliul dvs.! Serviciul de curatare canapele acasa oferit de firma noastra este realizat cu oameni specializati! Va oferim si servicii profesionale de curatare mocheta la domiciliu! Cu siguranta ne veti recomanda prietenilor dvs.!

Open chat
1
Va putem ajuta?
Buna.
Cu ce va putem ajuta?
Ati aflat de promotia noastra?
10 %‬ reducere la prima solicitare!
Atelierul De Curatenie!