atelierul de curatenie

Firma profesionala de curatare a canapelelor

Firma noastra de curatenie va poate oferi servicii de curatenie de prima clasa si in cel mai scurt timp posibil! Stim mereu ce facem si care este cel mai bun mod de a va curata canapeaua! Inainte de a incepe efectiv curatarea canapelei, va vom prezenta si metodele de lucru si solutiile de curatare pe care le vom folosi!

Daca aveti nevoie de o solutie profesionala de curatare a canapelelor si realizata de o firma profesionala de curatare a canapelelor, ne puteti contacta!

Pret curatenie canapele Ilfov: vizitati pagina noastra „tarife” – atelierul-de-curatenie.ro/tarife-curatare-canapele/ – pentru detalii. Preturile oferite de firma noastra de curatare canapele din Ilfov sunt, fara indoiala, pentru toate „buzunarele”.

Pretul curatarii canapelei acasa: oferim clientilor nostri un pret avantajos. Pretul nostru incepe de la 5 ron/metru patrat.

Recomandari clienti: „Prompti si receptivi la cerintele mele! Voi apela la ei si data viitoare! Am cateva pisici si, cu siguranta, va fi cazul sa ne revedem :)” (T.C.), „O canapea patata dupa un accident casnic! Curatare: ireprosabila! Recomand!” (I.V.), „Au curatat doua canapele, hol si bucatarie. Rezultat impecabil! Nu mai am cuvinte! Sotia cerea sa le schimb! Multumesc ca mi-au salvat banii :))” (S.U.), „Voi mai apela si altadata la ei. Servicii de calitate. Si eu recomand!” (M.D.), „Serviciu de curatat canapele excelent! Canapeaua mea nu a aratat nicicand atat de curata! Sunteti cei mai buni!” (T.U.).

Contacteaza rapid firma noastra de curatat canapele in Bucuresti si Ilfov la numarul de telefon 0737.590.634. Sau ne puteti trimite si un sms la nr. 0737.590.634 si va vom contacta noi. Asteptam mesajele voastre si pe WhatsApp la numarul +40737590634 sau pe email la contact@atelierul-de-curatenie.ro. Pentru rezervarea online a serviciilor noastre de curatare profesionala de canapele si saltele la domiciliu, accesati atelierul-de-curatenie.ro. Ne deplasam imediat in toate sectoarele din Bucuresti (sectorul 1, sectorul 2, sectorul 3, sectorul 4, sectorul 5, sectorul 6) si in Bragadiru, Buftea, Chitila, Magurele, Otopeni, Pantelimon, Popesti-Leordeni, Voluntari. Oferim super pret pe metru patrat si reducere de 10% daca ne contactati AZI! Profitati de oferta de curatare canapele! APELEAZA la specialistii in curatenie, ACUM!


Firma profesionala de curatare a canapelelor
Firma profesionala de curatare a canapelelor din Bucuresti. Oferim clientilor nostri un pret avantajos la curatare canapele. Atelierului de Curatenie – curatare canapele Bucuresti rapid si eficient! Contacteaza-ne AZI!

Open chat
1
Va putem ajuta?
Buna.
Cu ce va putem ajuta?
Ati aflat de promotia noastra?
10 %‬ reducere la prima solicitare!
Atelierul De Curatenie!