atelierul de curatenie

Firmă de curățare canapele București și Ilfov – Atelierul de Curațenie

Firmă de curățare canapele București și Ilfov – Atelierul de Curațenie

Canapelele sunt o parte esentiala a oricarei camere de zi, dar sunt si una dintre cele mai folosite piese de mobilier din casa ta. Ca rezultat, ele pot deveni rapid murdare si pot adaposti bacterii si alergeni. De aceea, este esential sa va spalati si sa va igienizati canapelele in mod regulat.

Firma noastra de curățat canapele din București și Ilfov, Atelierul de Curațenie, va ofera o gama de servicii de curatenie pentru a mentine canapelele curate si igienizate. Echipa noastra de experti in curatenie va poate oferi servicii de spalare si curatare a canapelelor pentru a indeparta murdaria, petele si bacteriile. Folosim solutii de curatare sigure si ecologice, care sunt blande cu mobilierul si mediul inconjurator.

Procesul nostru de igienizare canapele presupune folosirea de echipamente si solutii specializate care patrund adanc in tesatura pentru a elimina bacteriile, virusii si alte microorganisme daunatoare. Acest lucru va ajuta sa va mentineti familia in siguranta si sanatoasa prin reducerea riscului de imbolnavire.

Daca aveti nevoie de servicii de spalare canapele in Bucuresti, echipa de experti de la Atelierul de Curațenie este aici pentru a va ajuta. Oferim servicii convenabile si accesibile de spalare canapea pentru a se potrivi nevoilor si bugetului dumneavoastra. Tehnicienii nostri sunt foarte instruiti si experimentati si va asiguram ca veti fi multumiti de serviciile noastre.

Nu lasati canapelele murdare si insalubre sa va afecteze sanatatea si confortul. Contactati astazi compania noastra de spalat canapele din Bucuresti pentru a va programa serviciul de spalare si igienizare a canapelelor si pentru a va bucura de un spatiu de locuit curat si sanatos. Avem preturi preferentiale pentru curatarea canapelelor acasa – fara taxe ascunse!

Recomandari clienti: „Mi-au salvat o canapea devenita culcusul catelui 🙂 Plina de pete si urina de catel! Recomand cu incredere!” (H.I.), „Programare online foarte rapida. Mi-a placut asta. Despre servicii: de calitate. A eliminat mirosul canapelei (de la pipi de catel) de care nu mai scapam. Recomand si eu!” (L.G.), „Mai profesionisti de atat nu cred ca se poate. Super multumita!” (G.T.).

Atelierul de Curațenie – firmă de curățare canapele București și Ilfov – poate fi contactata la numarul de telefon 0737.590.634. Sau ne puteti trimite si un sms la nr. 0737.590.634 si va vom contacta noi. Asteptam mesajele voastre si pe WhatsApp la numarul +40737590634 sau pe email la contact@atelierul-de-curatenie.ro. Pentru rezervarea online a serviciilor noastre de curatare profesionala de canapele si saltele la domiciliu, accesati atelierul-de-curatenie.ro. Ne deplasam imediat in toate sectoarele din Bucuresti (sectorul 1, sectorul 2, sectorul 3, sectorul 4, sectorul 5, sectorul 6) si in Bragadiru, Buftea, Chitila, Magurele, Otopeni, Pantelimon, Popesti-Leordeni, Voluntari. Oferim super pret pe metru patrat si reducere de 10% daca ne contactati AZI! Profitati de oferta de curatare canapele! APELEAZA la specialistii in curatenie in canapele, mocheta si covoare, ACUM!


Firmă de curățare canapele București și Ilfov – Atelierul de Curațenie
Firmă de curățare canapele București și Ilfov – Atelierul de Curațenie. Profitati de oferta de curatare canapele! APELEAZA la specialistii in curatenie, ACUM!

Open chat
1
Va putem ajuta?
Buna.
Cu ce va putem ajuta?
Ati aflat de promotia noastra?
10 %‬ reducere la prima solicitare!
Atelierul De Curatenie!