atelierul de curatenie

Firma de curatare canapea in Bucuresti si Ilfov

Oferim servicii de curatare canapea cu spuma in Bucuresti si imprejurimi! Indepartam si cele mai dificile pete fara a strica in niciun fel materialul din care este confectionata canapeaua!

Daca ai nevoie de curatare canapea injectie extractie in Bucuresti, realizate de o firma de curatare canapea in Bucuresti, ne poti apela! Noi, Atelierul de Curatenie, va oferim un pret bun pentru curatare canapea in Bucuresti si judetul Ilfov!

Cum procedam: ne prezentam la adresa cu echipamentul de curatare profesional. Adaugam apa in aparatul de curatare apoi asteptam ca temperatura sa ajungea suficient de fierbine pentru a produce abur! Pre tratam petele de pe canapea cu detergenti profesionali de curatare (avem detergenti cu actiune specializata pentru petele de cafea, fructe, de machiaj, marker etc. Injectam apoi abur fierbinte in canapea si apoi il extragem. Uscarea completa a canapelei dureaza approximativ 2 -3 ore. Daca se va lasa geamul deschis, uscarea completa se va realiza mai repede.

Curatare canapea Bucuresti la preturi accesibile! Servicii de calitate la pret bun! Clientii nostri stabili – companii sau persoane fizice – ne sunt martori! Suna acum pentru o programare!

Recomandare: „Adevatari profesionisti ai curateniei de canapele. Recomand cu mult drag!” (V.C.), „Promptitudine si seriozitate. Servicii foarte bune si de calitate.” (S.T.), „Grozavi. Se pricep de minune. Voi mai apela si alta data la ei.” (O.R.), „Nu am cum sa nu recomand. Servicii profesioniste. I-am lasat singuri sa curete canapeaua in timp ce au am plecat la cumparaturi. Cand m-am intors, nu mi-a venit sa cred cum arata canapeaua. Wow! Exceptional. Super curata!” (Z.O.), „Au facut o treaba foarte buna! Bebe mic sa scapase de cateva ori pe canapea 🙂 Recomand si eu!” (U.T.).

Contacteaza rapid firma noastra de curatat canapele in Bucuresti si Ilfov la numarul de telefon 0737.590.634. Sau ne puteti trimite si un sms la nr. 0737.590.634 si va vom contacta noi. Asteptam mesajele voastre si pe WhatsApp la numarul +40737590634 sau pe email la contact@atelierul-de-curatenie.ro. Pentru rezervarea online a serviciilor noastre de curatare profesionala de canapele si saltele la domiciliu, accesati atelierul-de-curatenie.ro. Ne deplasam imediat in toate sectoarele din Bucuresti (sectorul 1, sectorul 2, sectorul 3, sectorul 4, sectorul 5, sectorul 6) si in Bragadiru, Buftea, Chitila, Magurele, Otopeni, Pantelimon, Popesti-Leordeni, Voluntari. Oferim un pret bun pe metru patrat si reducere de 10% daca ne contactati AZI! Profitati de oferta de curatare canapele! APELEAZA la specialistii in curatenie, ACUM!


Firma de curatare canapea in Bucuresti si Ilfov
Firma de curatare canapea in Bucuresti si Ilfov. Ca oferim un super pret curatare canapea acasa! Servicii de calitate la pret bun! Suna acum pentru o programare pentru curatarea canapea la domiciliu!

Open chat
1
Va putem ajuta?
Buna.
Cu ce va putem ajuta?
Ati aflat de promotia noastra?
10 %‬ reducere la prima solicitare!
Atelierul De Curatenie!