atelierul de curatenie

Firma curatenie canapele din Bucuresti cu o vasta experienta

Atelierul de Curatenie este o firma de curatare canapele cu o vasta experienta in acest domeniu, al curatarii canapelelor. Oferim servicii de curatenie standard sau personalizate. Detinem cele mai avansate echipamente si cu cea mai avansata tehnologie de curatenie in domeniul canapelelor!

Daca, la un moment dat, aveti nevoie de un serviciu de curatare canapele cu rezultate imediate, ne puteti contacta! Noi, Atelierul de curatenie, suntem experti in servicii de curatare canapele. Ne deplasam oriunde in Bucuresti si din imprejurimi!

Oferim un serviciu de curatare canapele la domiciliu dedicat persoanelor fizice! Echipa noastra de curatenie se deplaseaza gratuit in Bucuresti si in toate localitatile din judetul Ilfov!

Folosim solutii de curatare prietenoase cu oamenii, animalele de companie si mediul inconjurator! Firma noastra de curatenie ofera servicii de curatenie profesionale complete, eficiente si rapide pentru canapele. Canapeaua curatata va arata ca noua! Cu siguranta ne vei recomanda si prietenilor tai!

Asiguram servicii de curatenie canapele din piele, covoare, saltele, covoare si orice alte materiale de tapiterie la un pret bun!

Recomandari clienti: „Servicii de calitate si foarte prompti!” (R.E.), „Daca vrei o canapea noua, apeleaza la Atelierul de Curatenie! Dupa curatare, zici ca ai alta noua, asa de bine arata!” (I.C.), „Canapea patata de copilas cu pipi! Pete destul de vizibile! Le-a scos super! Recomand!” (L.F.), „Baietelul meu a avut „inspiratia” sa „picteze” canapeaua iar eu „dorinta” sa o curat… am distrus-o vizual… Noroc cu Atelierul de Curatenie! M-au salvat! Credeam ca gata, o arunc! Multumesc. Recomand si eu!” (Z.T.), „Personal amabil! Iti explica si procedura de lucru 🙂 Totul a iesit extraordinar! ” (E.O.).

Contacteaza rapid firma noastra de curatat canapele in Bucuresti si Ilfov la numarul de telefon 0737.590.634. Sau ne puteti trimite si un sms la nr. 0737.590.634 si va vom contacta noi. Asteptam mesajele voastre si pe WhatsApp la numarul +40737590634 sau pe email la contact@atelierul-de-curatenie.ro. Pentru rezervarea online a serviciilor noastre de curatare profesionala de canapele si saltele la domiciliu, accesati atelierul-de-curatenie.ro. Ne deplasam imediat in toate sectoarele din Bucuresti (sectorul 1, sectorul 2, sectorul 3, sectorul 4, sectorul 5, sectorul 6) si in Bragadiru, Buftea, Chitila, Magurele, Otopeni, Pantelimon, Popesti-Leordeni, Voluntari. Oferim super pret pe metru patrat si reducere de 10% daca ne contactati AZI! Profitati de oferta de curatare canapele! APELEAZA la specialistii in curatenie, ACUM!


Firma curatenie canapele din Bucuresti cu o vasta experienta
Firma curatenie canapele din Bucuresti cu o vasta experienta. Apeleaza AZI la Atelierul de Curatenie pentru curatare canapele & curatare saltele! Clientii nostri ne recomanda cu incredere!

Open chat
1
Va putem ajuta?
Buna.
Cu ce va putem ajuta?
Ati aflat de promotia noastra?
10 %‬ reducere la prima solicitare!
Atelierul De Curatenie!