atelierul de curatenie

Firma curatat canapele acasa. Preturi super bune

Noi, Atelierul de Curatenie, dispunem de tehnologia necesara pentru a elimina toate petele „incapatanate” si murdaria persistenta, indiferent de materialul tapiteriei canapelei dvs.! Realizam o curatare profunda a meterialului astfel incat canapeaua dvs., dupa curatare, va arata ca noua iar culorile isi vor recapata stralucirea! Daca aveti nevoie de o firma de curatat canapele acasa, realizate de o firma ce ofera un serviciu rapid de curatat canapele acasa, ne puteti apela imediat!

Recomandare firma curatat canapele acasa: „Dupa curatare coltarul din bucatarie arata ca nou! Multumesc! O sa revin si pentru canapeaua din hol!” (D.T.), „Sunt foarte multumita de rezultat! Recomand cu incredere Atelierul de Curatenie!” (G.S.), „Lucrat atent si profesional! Programarea a fost respectata! A spus ca ajunge la 10 dimineata, la 10 si un minut mi-au batut la usa 🙂 Recomand!” (R.A.), „Ce sa spun: punctualitate si profesionalism! Recomand!” (S.I.), „Am zis sa-i mai dau o sansa canapelei inainte sa „scap de ea” 🙂 Nu se indura sotul meu sa o arucam! Dupa curatare, parca am cumparat o alta noua! Multumesc Atelierul de curatenie!” (C.T.).

Va oferim preturi bune pentru curatat canapele acasa. Va puteti convinge accesand pagina noastra cu tarife!

Contacteaza rapid firma noastra de curatat canapele in Bucuresti si Ilfov la numarul de telefon 0737.590.634. Sau ne puteti trimite si un sms la nr. 0737.590.634 si va vom contacta noi. Asteptam mesajele voastre si pe WhatsApp la numarul +40737590634 sau pe email la contact@atelierul-de-curatenie.ro. Pentru rezervarea online a serviciilor noastre de curatare profesionala de canapele si saltele la domiciliu, accesati atelierul-de-curatenie.ro. Ne deplasam imediat in toate sectoarele din Bucuresti (sectorul 1, sectorul 2, sectorul 3, sectorul 4, sectorul 5, sectorul 6) si in Bragadiru, Buftea, Chitila, Magurele, Otopeni, Pantelimon, Popesti-Leordeni, Voluntari. Oferim un pret bun pe metru patrat si reducere de 10% daca ne contactati AZI! Profitati de oferta de curatare canapele! APELEAZA la specialistii in curatenie, ACUM!


Firma curatat canapele acasa. Preturi super bune
Firma curatat canapele acasa. Preturi super bune curatat canapele Bucuresti. Oferim un serviciu rapid de curatat canapele acasa. Curatare canapea patata cu marker. APELEAZA la specialistii in curatenie, ACUM!

Open chat
1
Va putem ajuta?
Buna.
Cu ce va putem ajuta?
Ati aflat de promotia noastra?
10 %‬ reducere la prima solicitare!
Atelierul De Curatenie!