atelierul de curatenie

Firma curatare canapele din piele, a tapiteriei din piele

Fie ca ai copii sau animale de companie, te viziteaza multi prieteni sau doar stai mai mult acasa, stii ca mobila ta se poate murdari. Praful, bacteriile, polenul, firimiturile alimentare si petele nu pot fi evitate. Pana la 80% din praful si murdaria ce sunt aduse in casa pot patrunde in materialul canapelei tapitate!

Firma curatenie canapele din piele: serviciul de curatenie pe care il oferim este impecabil! Contacteaza-ne acum si lasa-ne pe noi sa ne ocupam de canapeaua a de piele! Avem echipamente moderne si personal profesionist!

Daca aveti nevoie de o firma profesionala de curatat canapele in Ilfov, care este realizata de o firma profesionala de curatat canapele in Ilfov, ne puteti contacta!

Va rugam sa nu ezitati sa ne sunati pentru serviciul de curatare a tapiteriei din piele sau material textil pe care vi-l oferim la un super pret. Atelierul de Curatenie – o firma de TOP la curatarea profesionala a canapelelor!

Recomandari clienti: „Recomand cu incredere! Servicii de curatare impecabile! Am fost multumita de rezultat!” (E.S.), „Pret decent! Servicii profesionale! Timp scurt de curatare!” (B.T.), „Va multumesc mult pentru ajutor! Nu stiam cum sa o mai scot la capat! Multumesc Atelierul de Curatenie!\” (C.T.), „Nu ma asteptam sa se mai rezolve cu aceasta canapea dupa ce s-a jucat catelul pe ea! Recomand!” (D.O.), „Recomand cu toata increderea. Servicii de curatenie de calitate!” (M.T.).

Contacteaza rapid firma noastra de curatat canapele in Bucuresti si Ilfov la numarul de telefon 0737.590.634. Sau ne puteti trimite si un sms la nr. 0737.590.634 si va vom contacta noi. Asteptam mesajele voastre si pe WhatsApp la numarul +40737590634 sau pe email la contact@atelierul-de-curatenie.ro. Pentru rezervarea online a serviciilor noastre de curatare profesionala de canapele si saltele la domiciliu, accesati atelierul-de-curatenie.ro. Ne deplasam imediat in toate sectoarele din Bucuresti (sectorul 1, sectorul 2, sectorul 3, sectorul 4, sectorul 5, sectorul 6) si in Bragadiru, Buftea, Chitila, Magurele, Otopeni, Pantelimon, Popesti-Leordeni, Voluntari. Oferim super pret pe metru patrat si reducere de 10% daca ne contactati AZI! Profitati de oferta de curatare canapele! APELEAZA la specialistii in curatenie, ACUM!


Firma curatare canapele din piele, a tapiteriei din piele
Firma curatare canapele din piele. Serviciu de curatare a tapiteriei din piele. Atelierul de Curatenie – o firma de TOP la curatarea profesionala a canapelelor! Sunati-ne ACUM!

Open chat
1
Va putem ajuta?
Buna.
Cu ce va putem ajuta?
Ati aflat de promotia noastra?
10 %‬ reducere la prima solicitare!
Atelierul De Curatenie!