atelierul de curatenie

Firma curatare canapea la domiciliu in Bucuresti

Daca doriti o curatare canapea la domiciliu, realizata de o firma cu experienta in domeniu, ne poti contacta! Noi, Atelierul de Curatenie, suntem o firma curatare canapea la domiciliu in Bucuresti, cu rezultate excelente! Realizam curatare canapea piele la domiciliu cu personal calificat!

Cum procedam cu solutia sau detergentul de curatare a canapelei: mai inainte de toate, facem o inspectie vizuala a canapelei pentru a alege cea mai buna solutie de curatat / cel mai eficient procedeu de curatare! Apoi testam o cantitate mica de solutie pe o mica zona de pe spatele canapelei, suprafata care este invizibila la o utilizare normala. Utilizam diverse solutii de curatare, fiecare dedicata unei anume pete, precum sange, cerneala, ulei, cafea, iarba etc., solutii cu actiune rapida impotriva bacteriilor si murdariei!

Preturi curatare canapea la domiciliu: incepand de la 5 euro per metru patrat. Preturi detaliate poti gasi in pagina Tarife curatenie!

Servicii profesionale curatare canapea la domiciliu in Bucuresti! Clientii nostri ne recomanda: „Am o canapea care arata a vechi dupa numai vreo 4 ani! Dupa ce au curatat-o, zici ca este noua! Sunt foarte multumita!” (S.T.)

Alte recomandari: „Am aflat de Atelierul de Curatenie de la o vecina. Recomand si eu mai departe. Servicii de calitate!” (P.S.), „Mi-a placut mult ca au venit rapid. Dimineata am sunat si seara au venit! Au finalizat de curatat coltarul din bucatarie mai inainte sa se termine stirile de la PRO TV 🙂 ” (E.O.), „Am avut de curatat o canapea uzata la maxim. Nici nu credeam ca se va putea improspata. Au facut minuni! Recomand!” (), „Va multumesc pentru curatarea canapelei. A rezultat un produs ca nou! Multumesc!” (R.B.), „Au iesit petele de cafea si vin! Wow! Nu-mi vine sa cred. Cat ma chinuisem singura inainte. Multumesc Atelierul de Curatenie!” (C.P.).

Contacteaza rapid firma noastra de curatat canapele in Bucuresti si Ilfov la numarul de telefon 0737.590.634. Sau ne puteti trimite si un sms la nr. 0737.590.634 si va vom contacta noi. Asteptam mesajele voastre si pe WhatsApp la numarul +40737590634 sau pe email la contact@atelierul-de-curatenie.ro. Pentru rezervarea online a serviciilor noastre de curatare profesionala de canapele si saltele la domiciliu, accesati atelierul-de-curatenie.ro. Ne deplasam imediat in toate sectoarele din Bucuresti (sectorul 1, sectorul 2, sectorul 3, sectorul 4, sectorul 5, sectorul 6) si in Bragadiru, Buftea, Chitila, Magurele, Otopeni, Pantelimon, Popesti-Leordeni, Voluntari. Oferim un pret bun pe metru patrat si reducere de 10% daca ne contactati AZI! Profitati de oferta de curatare canapele! APELEAZA la specialistii in curatenie, ACUM!


Firma curatare canapea la domiciliu in Bucuresti
Firma curatare canapea la domiciliu in Bucuresti, cu rezultate excelente! Curatarea canapelelor ti se pare dificila? Atelierul de Curatenie va ofera curatare canapea piele la domiciliu cu personal calificat! Oferim super pret pe metru patrat pentru curatarea canapelei dvs.!

Open chat
1
Va putem ajuta?
Buna.
Cu ce va putem ajuta?
Ati aflat de promotia noastra?
10 %‬ reducere la prima solicitare!
Atelierul De Curatenie!