atelierul de curatenie

Firma cu mare experienta in domeniul curatarii canapelelor

Daca ati ajuns pe website-ul nostru fiind interesat de curatarea unei canapele la domiciliu, va rugam sa ne contactati! Noi, Atelierul de Curatenie, suntem o firma cu mare experienta in domeniul curatarii canapelelor la domiciliu in Bucuresti! Rezultatele excelente obtinute pana acum in acest domeniu, ne recomanda! Realizam inclusiv curatarea canapelelor din piele naturala sau piele ecologica la domiciliu!

Daca ai nevoie de o firma de curatat canapele Bucuresti care sa efectueze o curatare perfecta a canapelelor in Bucuresti, ne poti suna! Noi, Atelierul de Curatenie, va oferim preturi avantajoase la curatenie canapele in Bucuresti si judetul Ilfov!

Firma de curatare huse canapele: compania noastra ofera un sericiu bun si de inalta calitate de curatare huse textile pentru canapele – bumbac sau brocart! Citim mereu eticheta de pe canapea pentru a vedea care este compozitia materialului si ce poate fi folosit pentru curatare!

Recomandari clienti: Mi-a placut mult ca au venit rapid. Dimineata am sunat si seara au venit! Au finalizat de curatat coltarul din bucatarie mai inainte sa se termine stirile de la PRO TV :)” (E.O.), „Am avut de curatat o canapea uzata la maxim. Nici nu credeam ca se va putea improspata. Au facut minuni! Recomand!” (M.B.), „Va multumesc pentru curatarea canapelei. A rezultat un produs ca nou! Multumesc!” (R.B.), „Au iesit petele de cafea si vin! Wow! Nu-mi vine sa cred. Cat ma chinuisem singura inainte. Multumesc Atelierul de Curatenie!” (C.P.), „Pret super avantajos. Personal super amabil. Recomand seviciile!” (S.I.).

Contacteaza rapid firma noastra de curatat canapele in Bucuresti si Ilfov la numarul de telefon 0737.590.634. Sau ne puteti trimite si un sms la nr. 0737.590.634 si va vom contacta noi. Asteptam mesajele voastre si pe WhatsApp la numarul +40737590634 sau pe email la contact@atelierul-de-curatenie.ro. Pentru rezervarea online a serviciilor noastre de curatare profesionala de canapele si saltele la domiciliu, accesati atelierul-de-curatenie.ro. Ne deplasam imediat in toate sectoarele din Bucuresti (sectorul 1, sectorul 2, sectorul 3, sectorul 4, sectorul 5, sectorul 6) si in Bragadiru, Buftea, Chitila, Magurele, Otopeni, Pantelimon, Popesti-Leordeni, Voluntari. Oferim super pret pe metru patrat si reducere de 10% daca ne contactati AZI! Profitati de oferta de curatare canapele! APELEAZA la specialistii in curatenie, ACUM!


Firma cu mare experienta in domeniul curatarii canapelelor
Firma cu mare experienta in domeniul curatarii canapelelor acasa. Sunteti interesat de curatarea unei canapele sau a unei mochete la domiciliu? Contacteaza AZI Atelierul de Curatenie din Bucuresti!

Open chat
1
Va putem ajuta?
Buna.
Cu ce va putem ajuta?
Ati aflat de promotia noastra?
10 %‬ reducere la prima solicitare!
Atelierul De Curatenie!