atelierul de curatenie

Expertii tai in curatare saltele din Bucuresti – Atelierul de Curatenie

Expertii tai in curatare saltele din Bucuresti – Atelierul de Curatenie

De-a lungul timpului saltelele pot acumula praf, alergeni si pete, ceea ce va poate afecta calitatea somnului. Atelierul de Curatenie este aici pentru a se asigura ca salteaua ta ramane un spatiu curat si confortabil pentru odihna.

Serviciu de curatare saltele de pat

Serviciul de curatare saltele de pat oferit de Atelierul de Curatenie merge dincolo de curatarea suprafetelor. Firma noastra urmareste imbunatatirea mediului tau de somn, facandu-l mai curat, mai proaspat si mai confortabil. Prin curatarea de calitate profesionala realizata de noi, ne asiguram ca salteaua ta este lipsita de alergeni, mirosuri si pete.

Merita curatarea profesionala a saltelei?

O intrebare frecventa este daca curatarea profesionala a saltelei merita investitia. Raspunsul este un DA. Curatarea profesionala nu numai ca restabileste curatenia saltelei, ci si sporeste longevitatea acesteia. Asigura un mediu de somn mai sanatos prin eliminarea alergenilor, acarienilor de praf si alti potentiali iritanti.

Cum curatam noi o saltea?

Atelierul de Curatenie foloseste tehnici avansate de curatare a saltelei, produse de curatare ecologice si echipamente specializate pentru a curata in profunzime salteaua. Curatam atat petele de suprafata, cat si alergenii din profunzime. Curatarea saltelei este amanuntita si eficienta, asigurandu-ne ca salteaua ta este curata.

Cat costa o curatare a saltelei?

Costul curatarii saltelei poate varia in functie de mai multi factori precum dimensiunea saltelei, gradul de patare, metoda de curatare utilizata etc. Cu toate acestea, noi, Atelierul de Curatenie, oferim preturi competitive si cotatii transparente, facand curatenia profesionala o optiune accesibila pentru tine.

Cum curatam in profunzime o saltea?

Curatarea in profunzime a saltelei implica indepartarea petelor, mirosurilor si alergenilor care au patruns adanc in tesatura. Procesul profesional de curatare profunda realizat de Atelierul de Curatenie include indepartarea petelor, eliminarea mirosurilor si aspirarea temeinica pentru a asigura o curatare completa.

Alege Atelierul de Curatenie

Alegand Atelierul de Curatenie optezi pentru un partener de incredere in curatarea saltelei. Angajamentul nostru fata de satisfactia clientilor asigura ca salteaua dumneavoastra va fi readusa intr-o stare impecabila, oferindu-ti un spatiu curat si confortabil pentru odihna.

Recomandari clienti: „Cea mai buna experienta! Domnul care a venit a fost extrem de atent si si-a dat silinta sa iasa totul impecabil. Ii recomand cu incredere. Solutia utilizata miroase si foarte frumos si parca e improspatata toata casa.” (I.V. – Servicii: Curatare draperii si perdele, Curatarea tapiteriei, Curatare generala covoare, Eliminare pete si mirosuri neplacute lasate de animale, Curatare covoare), „Foarte profesionisti, lucreaza atent si cu aparatura care scoate si cele mai urate pete. Ne-au salvat canapeaua pe care initial voiam s-o aruncam, iar scaunele de la masina arata ca noi. Preturi foarte bune si personal extrem de amabil.” (I.L.), „Extrem de multumita de serviciul oferit. Am apelat la curatarea canapelelor si totul a decurs impecabil! Recomand!” (M.I. – Serviciu: Eliminare pete si mirosuri neplacute lasate de animale)

Cu serviciile de curatare saltele de la Atelierul de Curatenie, poti sta linistit, stiind ca salteaua ta va fi fara praf, alergeni, si pete. Experimentati diferenta in ceea ce priveste calitatea somnului si bunastarea generala oferindu-va saltelei ingrijirea profesionala pe care o merita. Alege Atelierul de Curatenie! Suntem o companie de specializata in curatarea saltele din Bucuresti. Contacteaza rapid firma noastra de curatat saltele la domiciliu in Bucuresti si Ilfov la numarul de telefon 0737.590.634. Sau ne puteti trimite si un sms la nr. 0737.590.634 si va vom contacta noi. Asteptam mesajele voastre si pe WhatsApp la numarul +40737590634 sau pe email la contact@atelierul-de-curatenie.ro. Pentru rezervarea online a serviciilor noastre de curatare saltele la domiciliu, accesati atelierul-de-curatenie.ro. Ne deplasam imediat in toate sectoarele din Bucuresti (sectorul 1, sectorul 2, sectorul 3, sectorul 4, sectorul 5, sectorul 6) si in Bragadiru, Buftea, Chitila, Magurele, Otopeni, Pantelimon, Popesti-Leordeni, Voluntari. Oferim super pret pe metru patrat si reducere de 10% daca ne contactati AZI! Profitati de oferta de curatare canapele si saltele! APELEAZA la specialistii in curatenie, ACUM!

Open chat
1
Va putem ajuta?
Buna.
Cu ce va putem ajuta?
Ati aflat de promotia noastra?
10 %‬ reducere la prima solicitare!
Atelierul De Curatenie!