atelierul de curatenie

Curatenie profesionala de canapele la pret avantajos

Daca ai nevoie de servicii de curatare canapele eficiente si profesionale de la o firma profesionala de curatat canapele, ne poti contacta! Noi, Atelierului de Curatenie, folosim echipamente profesionale pentru a curata canapeaua! Oferim curatenie profesionala de canapele la pret avantajos in Bucuresti si Ilfov!

Canapeaua utilizata mult timp este necesar sa fie curatata la anumite intervale de timp! Curatarea profesionala a canapelei acasa va creste durata de viata a acesteia! Folosim metode de injectie / extractie, combinate cu abur si solutii profesionale de curatare pentru a face fata petelor, mirosurilor si bacteriilor!

Daca sunteti interesat de curatarea canapelelor acasa, realizata de o firma specializata in curatarea canapelelor acasa, ne puteti contacta! Noi, Atelierul de Curatenie, oferim servicii de curatenie canapele acasa cu echipamente profesionale. Ne deplasam rapid si gratuit in Bucuresti si imprejurimi!

Preturile la curatat canapele in Bucuresti: oferim servicii de calitate la un super pret! Fostii nostri clienti – companii sau persoane fizice – pot depune marturie! Suna acum pentru a face o programare!

Recomandari clienti: „Recomand cu incredere. Super servicii! Ce sa mai, mi-au scos niste pete dificile de numai numai.” (B.D.), „I-am chemat a doua oara pentru o alta canapea. la fel ca prima data. Profesionisti! Recomand.” (G.S.), „Rezultat impecabil. Foarte multumit. Recomand.” (P.M.), „Mi-au salvat o canapea devenita culcusul catelui 🙂 Plina de pete si urina de catel! Recomand cu incredere!” (H.I.), „Am testat serviciile Atelierului de Curatenie. Multumita de rezultat. Recomand.” (H.I.).

Contacteaza rapid firma noastra de curatat canapele in Bucuresti si Ilfov la numarul de telefon 0737.590.634. Sau ne puteti trimite si un sms la nr. 0737.590.634 si va vom contacta noi. Asteptam mesajele voastre si pe WhatsApp la numarul +40737590634 sau pe email la contact@atelierul-de-curatenie.ro. Pentru rezervarea online a serviciilor noastre de curatare profesionala de canapele si saltele la domiciliu, accesati atelierul-de-curatenie.ro. Ne deplasam imediat in toate sectoarele din Bucuresti (sectorul 1, sectorul 2, sectorul 3, sectorul 4, sectorul 5, sectorul 6) si in Bragadiru, Buftea, Chitila, Magurele, Otopeni, Pantelimon, Popesti-Leordeni, Voluntari. Oferim super pret pe metru patrat si reducere de 10% daca ne contactati AZI! Profitati de oferta de curatare canapele! APELEAZA la specialistii in curatenie, ACUM!


Curatenie profesionala de canapele la pret avantajos
Curatenie profesionala de canapele la pret avantajos. Doresti sa vezi preturile la curatat canapele in Bucuresti? Vezi pagina de tarife! Atelierului de Curatenie – curatare canapele Bucuresti rapid si eficient!

Open chat
1
Va putem ajuta?
Buna.
Cu ce va putem ajuta?
Ati aflat de promotia noastra?
10 %‬ reducere la prima solicitare!
Atelierul De Curatenie!