atelierul de curatenie

Curatat canapele la domiciliu. Contactati-ne cu incredere

Curatat canapele domiciliu? Da. Oferim acest serviciu. Oricand aveti nevoie de curatat canapele la domiciliu, contactati cu incredere echipa Atelierul de Curatenie, o echipa de profesionisti in ale curateniei! Se utilizeaza intotdeauna echipamente profesionale si moderne de curatenie si produse speciale de curatare canapele!

Nu neglija curatarea canapelei tale daca vrei sa o pastrezi un timp indelungat! O curatare profesionala a canapelei de la domiciliu va spori durata acesteia de utilizare! Noi utilizam metoda injectie / extractie, cu abur profund, solutie de curatat profesionala pentru tratarea petelor, mirosului si bacteriilor!

Daca esti interesat de curatat canapele la domiciliu, realizate de o firma de curatat canapele la domiciliu, ne poti contacta! Noi, Atelierul de Curatenie, oferim servicii de curatat canapele la domiciliu cu echipamente profesionale in Bucuresti si imprejurimi!

Reviews: „Recomand cu toata increderea. Servicii de curatenie de calitate!” (M.T.), „Recomand. Multa seriozitate si promptitudine!” (D.M.), „Canapeaua mea arata ca noua acum! Era un dezastru total! Multumesc pentru rapiditatea programarii!” (E.B.), „Mi-au curatat canapeau de piele foarte bine! Profesionisti! Recomand!” (M.T.), „Multumesc inca o data! Au curatat foarte bine! Recomand!” (D.T.),

Pentru un pret curatat canapele la domiciliu va rugam sa accesati pagina tarife. Avem preturi bune in Bucuresti si Ilfov!

Contacteaza rapid firma noastra de curatat canapele in Bucuresti si Ilfov la numarul de telefon 0737.590.634. Sau ne puteti trimite si un sms la nr. 0737.590.634 si va vom contacta noi. Asteptam mesajele voastre si pe WhatsApp la numarul +40737590634 sau pe email la contact@atelierul-de-curatenie.ro. Pentru rezervarea online a serviciilor noastre de curatare profesionala de canapele si saltele la domiciliu, accesati atelierul-de-curatenie.ro. Ne deplasam imediat in toate sectoarele din Bucuresti (sectorul 1, sectorul 2, sectorul 3, sectorul 4, sectorul 5, sectorul 6) si in Bragadiru, Buftea, Chitila, Magurele, Otopeni, Pantelimon, Popesti-Leordeni, Voluntari. Oferim un pret bun pe metru patrat si reducere de 10% daca ne contactati AZI! Profitati de oferta de curatare canapele! APELEAZA la specialistii in curatenie, ACUM!


Curatat canapele la domiciliu. Contactati-ne cu incredere
Curatat canapele la domiciliu. Contactati-ne cu incredere. Atelierul de Curatenie, o echipa de profesionisti in ale curateniei! Servicii de curatare canapele la domiciliu Bucuresti! Avem preturi bune pentru curatare canapele acasa din Bucuresti si Ilfov!

Open chat
1
Va putem ajuta?
Buna.
Cu ce va putem ajuta?
Ati aflat de promotia noastra?
10 %‬ reducere la prima solicitare!
Atelierul De Curatenie!