atelierul de curatenie

Curatarea saltelei tale de Atelierul de Curatenie Bucuresti. Alege excelenta!

Curatarea saltelei tale de Atelierul de Curatenie Bucuresti. Alege excelenta!

Salteaua ta este mai mult decat un simplu loc pentru odihna. In timp poate acumula praf, mirosuri si pete, afectand calitatea somnului. Din fericire, Atelierul de Curatenie, o firma excelenta de curatenie a saltelelor din Bucuresti, este aici pentru a reda prospetimea si curatenia saltelei tale.

Curatare saltele in Bucuresti. Curatarea saltelei de o firma din Bucuresti

Prin curatarea saltelei se urmareste mai mult decat partea estetica; ci este vorba despre crearea unui mediu curat si sanatos pentru odihna ta. Atelierul de Curatenie, prin serviciul profesional de curatare a saltelelor, se asigura ca salteaua ta este lipsita de alergeni si mirosuri, ajutandu-te sa te bucuri de un somn de calitate.

Iata 8 pasi simpli daca doresti sa iti cureti singur salteaua acasa:

– aduna materialele pentru curatarea saltelei: verifica ca ai toate consumabilele necesare, inclusiv un aspirator, un agent de indepartare a petelor si bicarbonat de sodiu.

– aspira salteaua: utilizeaza accesoriul pentru tapiterie de pe aspirator pentru a indeparta murdaria, praful si resturile de pe saltea

– curata salteaua de pete cu un agent de indepartare a petelor: curata orice pete vizibile cu o solutie blanda de detergent sau un agent de indepartare a petelor specializat.

– presara bicarbonat de sodiu pe toata saltea: bicarbonatul de sodiu este un dezodorizant natural. Lasa-l sa stea timp de 15 minute pentru a absorbi mirosurile.

– aspira din nou: dupa 15 minute, aspira bicarbonatul de sodiu.

– intoarce salteaua: roteste sau rastoarna salteaua pentru a uniformiza uzura.

– protejeaza salteaua: ia in considerare utilizarea unei huse de saltea pentru a preveni viitoarele pete.

– utilizeaza un cearsaf de pat: un cearsaf de pat actioneaza ca o bariera impotriva prafului si a alergenilor.

Curatatorie saltele. Alege Atelierul de Curatenie pentru curatarea saltelei

Daca nu te descurci singur sa cureti salteaua sau doresti sa apelezi la un serviciu profesional de curatare saltele 1, alege Atelierul de Curatenie. Alegand firma noastra, optati pentru un partener de incredere in curatarea saltelei. Echipa noastra foloseste echipamente de calitate profesionala si produse de curatare ecologice pentru a se asigura ca salteaua ta nu este doar vizibil curata, ci si igienica si fara alergeni.

Recomandari clienti: „Foarte punctuali si atenti la detalii. Domnul care a venit a avut grija de fiecare pata, oricat de mica, iar rezultatele sunt peste asteptari.” (Raluca), „Intotdeauna m-am bucurat de servicii de calitate. Canapeaua e ca noua, este a doua oara cand apelez la Atelierul de Curatenie. Recomand! :)” (L. G. – Serviciu: Curatarea tapiteriei), „Cea mai buna experienta! Domnul care a venit a fost extrem de atent si si-a dat silinta sa iasa totul impecabil. Ii recomand cu incredere. Solutia utilizata miroase si foarte frumos si parca e improspatata toata casa.” (I. V. – Servicii: Curatare draperii si perdele, Curatarea tapiteriei, Curatare generala covoare, Eliminare pete si mirosuri neplacute lasate de animale, Curatare covoare).

Nu lasa salteaua sa iti afecteze calitatea somnului. Cu expertiza firmei noastre, Atelierului de Curatenie, in curatarea saltelei, vei avea un mediu de somn mai curat, mai proaspat si mai sanatos. Ofera saltelei tale ingrijirea pe care o merita si odihneste-te linistit stiind ca te afli intr-un pat curat si confortabil. Alege Atelierul de Curatenie! Suntem o companie de specializata in curatarea saltelelor din Bucuresti. Contacteaza rapid firma noastra de curatat saltele in Bucuresti si Ilfov la numarul de telefon 0737.590.634. Sau ne puteti trimite si un sms la nr. 0737.590.634 si va vom contacta noi. Asteptam mesajele voastre si pe WhatsApp la numarul +40737590634 sau pe email la contact@atelierul-de-curatenie.ro. Pentru rezervarea online a serviciilor noastre de curatare saltele la domiciliu, accesati atelierul-de-curatenie.ro. Ne deplasam imediat in toate sectoarele din Bucuresti (sectorul 1, sectorul 2, sectorul 3, sectorul 4, sectorul 5, sectorul 6) si in Bragadiru, Buftea, Chitila, Magurele, Otopeni, Pantelimon, Popesti-Leordeni, Voluntari. Oferim super pret pe metru patrat si reducere de 10% daca ne contactati AZI! Profitati de oferta de curatare canapele si saltele! APELEAZA la specialistii in curatenie, ACUM!


Curatarea saltelei tale de Atelierul de Curatenie Bucuresti. Alege excelenta!
Curatarea saltelei tale de Atelierul de Curatenie Bucuresti. Alege excelenta! Recomandari clienti: „Foarte punctuali si atenti la detalii.”

Open chat
1
Va putem ajuta?
Buna.
Cu ce va putem ajuta?
Ati aflat de promotia noastra?
10 %‬ reducere la prima solicitare!
Atelierul De Curatenie!