atelierul de curatenie

Curățare tapițerie canapea. Curatare pete canapeale

Curățare tapițerie canapea. Curatare pete canapeale

Cand vine vorba de mentinerea curata a mobilierului, canapelele si fotoliile pot fi adesea cele mai dificil de intretinut. Cu utilizarea de zi cu zi, pot acumula murdarie, pete si chiar mirosuri. Dar nu va temeti, exista multe servicii profesionale de igienizare canapea disponibile care sunt specializate in curatarea canapelelor si fotoliilor.

Una dintre cele mai comune metode de curatare este curatarea tapiteriei canapelelor. Aceasta implica curatarea profunda a tesaturii cu solutii si echipamente speciale care pot indeparta murdaria, petele si mirosurile. Este important sa alegi un serviciu de curățare tapițerie canapea care foloseste produse ecologice si non-toxice, mai ales daca ai animale de companie sau copii.

Daca aveti un fotoliu din material textil (curatare fotolii stofa), va avea nevoie si de curatare regulata pentru a-l mentine in conditii optime de curatenie. Din nou, un serviciu profesional de curatare poate curata in profunzime tesatura si poate indeparta orice pete (curatare pete canapele) sau mirosuri care s-au acumulat in timp.

Pentru petele dure de pe canapea dvs., cum ar fi cafeaua sau vinul, cel mai bine este sa le rezolvati cat mai curand posibil. Lasandu-le sa se instaleze, poate fi mai dificila eliminarea lor mai tarziu. Exista multe produse de curatare specializate disponibile pentru indepartarea petelor de canapea, dar este important sa le folositi corect pentru a evita deteriorarea tesaturii.

In cele din urma, curatarea profesionala a canapelelor este cea mai buna modalitate de a va asigura ca mobila dvs. ramane curata si proaspata. Nu numai ca va va face canapelele si fotoliile sa arate grozav, dar va ajuta si la prelungirea duratei de viata a acestora. Asigurati-va ca alegeti firma potrivita de curatare si cititi recenzii inainte de a alege una care se potriveste nevoilor si bugetului dvs.

Recomandari clienti: „Canapea patata de copilas cu pipi! Pete destul de vizibile! Le-a scos super! Recomand!” (L.F.), „Servicii ireprosabile. Ce mai e de spus? Canapea careia ii pusesem „gand rau” salvata de firma de curatenie 🙂 Zici ca am cumparat-o noua, asa de bine arata!” (M.N.), „Au curatat canapeaua IMPECABIL! Rezultate peste asteptarile mele!” (L.A.).

Atelierul de Curatenie – firma de curatenie profesionala canapele in Bucuresti – poate fi contactata la numarul de telefon 0737.590.634. Sau ne puteti trimite si un sms la nr. 0737.590.634 si va vom contacta noi. Asteptam mesajele voastre si pe WhatsApp la numarul +40737590634 sau pe email la contact@atelierul-de-curatenie.ro. Pentru rezervarea online a serviciilor noastre de curatare profesionala de canapele si curatare saltele la domiciliu, accesati atelierul-de-curatenie.ro. Ne deplasam imediat in toate sectoarele din Bucuresti (sectorul 1, sectorul 2, sectorul 3, sectorul 4, sectorul 5, sectorul 6) si in Bragadiru, Buftea, Chitila, Magurele, Otopeni, Pantelimon, Popesti-Leordeni, Voluntari. Oferim super pret pe metru patrat si reducere de 10% daca ne contactati AZI! Profitati de oferta de curatare canapele! APELEAZA la specialistii in curatenie, ACUM!

 


Curățare tapițerie canapea. Curatare pete canapeale
Curățare tapițerie canapea. Curatare pete canapeale. Profitati de oferta de curatare canapele! APELEAZA la specialistii in curatenie, ACUM!

Open chat
1
Va putem ajuta?
Buna.
Cu ce va putem ajuta?
Ati aflat de promotia noastra?
10 %‬ reducere la prima solicitare!
Atelierul De Curatenie!