atelierul de curatenie

Curatare saltea de mucegai. Curatare tapiterie canapele

Curatare saltea de mucegai. Curatare tapiterie canapele

Mentinerea unui mediu de viata curat si sanatos implica nu numai mentinerea podelelor si suprafetelor curate, ci si a mobilierului, inclusiv a canapelelor si a saltelelor. Prin utilizarea regulata, canapelele si saltelele pot acumula murdarie, praf si chiar mucegai, astfel incat pot cauza probleme de sanatate daca nu sunt curatate corespunzator.

La compania noastra de curatare a canapelelor, Atelierul de Curatenie din Bucuresti, oferim servicii complete de curatare, inclusiv curatarea tapiteriei canapelelor, curatarea canapelei din material textil si curatarea saltelei de mucegai. Tehnicienii nostri cu experienta folosesc solutii si echipamente de curatare specializate pentru a indeparta murdaria, petele si mucegaiul din mobilier, lasandu-le sa arate proaspete.

Una dintre cele mai frecvente probleme cu saltelele este mucegaiul; acesta din urma poate aparea din cauza acumularii de umezeala. Mucegaiul poate provoca diverse probleme de sanatate, de la alergii la probleme respiratorii, ceea ce face esentiala abordarea prompta a problemei. Expertii nostri in curatenie folosesc produse ecologice pentru a curata saltelele mucegaite, asigurandu-se ca procesul nu este doar eficient, ci si sigur pentru sanatatea dumneavoastra si mediu.

In concluzie, mentinerea unui mediu de viata curat si sanatos implica mentinerea mobilierului curat si bine intretinut. La compania noastra de curatare a canapelelor, Atelierul de Curatanie, oferim servicii complete de curatare (curatare tapiterie canapele, curatarea canapelei din stofa, curatare saltelea de mucegai). Tehnicienii nostri cu experienta folosesc solutii si echipamente de curatare specializate pentru a se asigura ca mobila dvs. este curatata si igienizata temeinic, lasandu-le sa arate fresh. Contactati-ne astazi pentru a va programa serviciul de curatare a canapelelor si lasati-ne sa va ajutam sa mentineti un mediu de viata curat si igienic.

Recomandari clienti: „Ii voi solicita din nou, in curand, pentru o alta canapea. Le-am cerut curatarea unei canapele prin intermedul formularului de contact de pe website. M-au sunat imediat si am stabilit ca sa curete canapeaua peste doua zile. Au venit promt la data stabilita. Rezultatul a fost fabulos! Parca nici nu era vechea canapea. Pretul a fost rezonabil!” (L.T.), „Au facut o treaba foarte buna! Bebe mic sa scapase de cateva ori pe canapea 🙂 Recomand si eu!” (U.T.), „Va multumesc pentru curatarea canapelei. A rezultat un produs ca nou! Multumesc!” (R.B.).

Atelierul de Curatenie – firma de curatat canapele in Bucuresti – poate fi contactata la numarul de telefon 0737.590.634. Sau ne puteti trimite si un sms la nr. 0737.590.634 si va vom contacta noi. Asteptam mesajele voastre si pe WhatsApp la numarul +40737590634 sau pe email la contact@atelierul-de-curatenie.ro. Pentru rezervarea online a serviciilor noastre de curatare profesionala de canapele si saltele la domiciliu, accesati atelierul-de-curatenie.ro. Ne deplasam imediat in toate sectoarele din Bucuresti (sectorul 1, sectorul 2, sectorul 3, sectorul 4, sectorul 5, sectorul 6) si in Bragadiru, Buftea, Chitila, Magurele, Otopeni, Pantelimon, Popesti-Leordeni, Voluntari. Curatator canapele in Ilfov! Oferim super pret pe metru patrat si reducere de 10% daca ne contactati AZI! Profitati de oferta de curatare canapele! APELEAZA la specialistii in curatenie, ACUM!


Curatare saltea de mucegai. Curatare tapiterie canapele
Curatare saltea de mucegai. Curatare tapiterie canapele. Profitati de oferta de curatare canapele! APELEAZA la specialistii in curatenie!

Open chat
1
Va putem ajuta?
Buna.
Cu ce va putem ajuta?
Ati aflat de promotia noastra?
10 %‬ reducere la prima solicitare!
Atelierul De Curatenie!