atelierul de curatenie

Curatare fotolii & curatare canapele pe loc in Bucuresti

Curatare fotolii & curatare canapele pe loc in Bucuresti

Mentinerea canapelelor si fotoliilor curate este o parte esentiala a mentinerii unui spatiu de locuit sanatos si confortabil. Cu toate acestea, poate fi dificil sa gasesti timpul si resursele pentru a le curata corect. De aceea firma noastra de curatat canapele din Bucuresti, Atelierul de Curatenie, va ofera servicii de curatare canapele pe loc, totul pentru confortul dumneavoastra.

Echipa noastra de experti foloseste cele mai noi tehnici si echipamente de curatare pentru a se asigura ca veti avea canapele si fotolii curatate si igienizate temeinic. Folosim solutii de curatare fotolii sigure si ecologice, care sunt blande cu mobilierul si mediul inconjurator. Indiferent daca aveti nevoie de curatarea fotoliilor acasa sau curatarea canapelelor in biroul dvs., noi va putem ajuta.

Serviciile noastre de curatare a canapelelor includ indepartarea petelor, prafului si murdariei de pe mobila. De asemenea, oferim curatare si igienizare in profunzime pentru a elimina germenii si bacteriile, lasand canapelele si fotoliile proaspete si curate. Tehnicienii nostri sunt foarte instruiti si experimentati si va garantam ca veti fi multumit de serviciile noastre.

De asemenea, oferim servicii de curatare fotolii la domiciliu pentru a indeparta petele si murdaria persistenta de pe canapelele si fotoliile dumneavoastra. Procesul nostru de spalare foloseste echipamente si solutii specializate care patrund adanc in tesatura pentru a indeparta eficient murdaria si petele. Oferim o varietate de optiuni de spalare pentru a se potrivi nevoilor si bugetului dumneavoastra. Va oferim un super pret pentru curatarea profesionala a canapelelor!

Daca aveti nevoie de servicii de curatare fotolii sau canapele in Bucuresti, nu ezitati sa contactati echipa noastra de experti. Oferim servicii flexibile si accesibile pentru a se potrivi programului si bugetului dumneavoastra. Tehnicienii nostri sunt profesionisti care se asigura ca ofera servicii excelente de curatare canapele.

In concluzie, pastrarea canapelelor si fotoliilor curate este esentiala pentru mentinerea unui spatiu de locuit sanatos si confortabil. Cu serviciile noastre de curatenie canapele, va puteti bucura de mobilier proaspat si curat, fara batai de cap si inconvenientul de a le duce la o curatatorie. Contactati-ne astazi pentru a va programa serviciul de curatare fotolii sau canapele in Bucuresti.

Recomandari clienti: „Servicii de calitate! Cei mai buni din bransa. Voi reveni cu draga inima!” (T.I.), „Voi mai apela si altadata la ei. Servicii de calitate. Si eu recomand!” (M.D.), „firma de curatenie face o munca excelenta! Apreciez profesionismul lor. II recomand la randul meu!” (E.P.).

Atelierul de Curatenie – firma de spalat canapele Bucuresti – poate fi contactata la numarul de telefon 0737.590.634. Sau ne puteti trimite si un sms la nr. 0737.590.634 si va vom contacta noi. Asteptam mesajele voastre si pe WhatsApp la numarul +40737590634 sau pe email la contact@atelierul-de-curatenie.ro. Pentru rezervarea online a serviciilor noastre de curatare profesionala de canapele si saltele la domiciliu, accesati atelierul-de-curatenie.ro. Ne deplasam imediat in toate sectoarele din Bucuresti (sectorul 1, sectorul 2, sectorul 3, sectorul 4, sectorul 5, sectorul 6) si in Bragadiru, Buftea, Chitila, Magurele, Otopeni, Pantelimon, Popesti-Leordeni, Voluntari. Oferim super pret pe metru patrat si reducere de 10% daca ne contactati AZI! Profitati de oferta de curatare canapele! APELEAZA la specialistii in curatenie, ACUM!


Curatare fotolii & curatare canapele pe loc in Bucuresti
Curatare fotolii & curatare canapele pe loc in Bucuresti. Oferim super pret pe metru patrat si reducere de 10% daca ne contactati AZI!

Open chat
1
Va putem ajuta?
Buna.
Cu ce va putem ajuta?
Ati aflat de promotia noastra?
10 %‬ reducere la prima solicitare!
Atelierul De Curatenie!