atelierul de curatenie

Servicii firma de curatare canapele la domiciliu

Noi, Atelierul de Curatenie, suntem firma curatare canapele la domiciliu cu o indelungata experienta in domeniu, ce oferim servicii de curatenie standard sau personalizate cu echipamente de ultima generatie si tehnologie de ultima ora in domeniul curateniei!

Nu utilizam in procesul de curatare a canapelei solutii sau alte substate chimice ce ar putea fi periculoase pentru pielea canapelei & tesatura husei canapelei – deteriorare textura sau culoare – sau pentru sanatatea ta prin provocarea de probleme de respiratie, iritatii la nivelul ochilor sau eruptii de piele.

Daca ai nevoie de servicii de curatare canapele la domiciliu, realizate de o firma cu rezultate cu adevatat profesionale, ne poti contacta! Noi, Atelierul de Curatenie, suntem specialisti in curatare canapele la domiciliul clientului in Bucuresti si imprejurimi!

Oferta noastra de curatare canapele la domiciliu include, printre altele: tratarea tesaturii sau a pielii, tratarea petelor, curatarea prin procedeul injectie & extractie sau curatarea prin spuma si solvent, extractia petelor si a muradariei, clatire. Canapeaua ta va avea din nou acel aspect de produs ca nou!

Preturi curatare canapele la domiciliu: oferim clientilor nostri preturi bune. Pretul nostru incepe de la 5 ron / mp.

Clienti: „Servicii de calitate si foarte prompti!” (R.E.), „daca vrei o canapea noua, apeleaza la Atelierul de Curatenie! Dupa curatare, zici ca ai alta noua, asa de bine arata!” (I.C.), „Canapea patata de copilas cu pipi! Pete destul de vizibile! Le-a scos super! Recomand! ” (L.F.), „Biatelul meu a avut „inspiratia” sa „picteze” canapeaua iar eu „dorinta” sa o curat… am distrus-o vizual… Noroc cu Atelierul de Curatenie! M-au salvat! Credeam ca gata, o aruc! Multumesc. Recomand si eu!” (Z.T.), „Personal amabil! Iti explica si procedura de lucru 🙂 Totul a iesit extraordinar! ” (E.O.).

Contacteaza rapid firma noastra de curatat canapele in Bucuresti si Ilfov la numarul de telefon 0737.590.634. Sau ne puteti trimite si un sms la nr. 0737.590.634 si va vom contacta noi. Asteptam mesajele voastre si pe WhatsApp la numarul +40737590634 sau pe email la contact@atelierul-de-curatenie.ro. Pentru rezervarea online a serviciilor noastre de curatare profesionala de canapele si saltele la domiciliu, accesati atelierul-de-curatenie.ro. Ne deplasam imediat in toate sectoarele din Bucuresti (sectorul 1, sectorul 2, sectorul 3, sectorul 4, sectorul 5, sectorul 6) si in Bragadiru, Buftea, Chitila, Magurele, Otopeni, Pantelimon, Popesti-Leordeni, Voluntari. Oferim un pret bun pe metru patrat si reducere de 10% daca ne contactati AZI! Profitati de oferta de curatare canapele! APELEAZA la specialistii in curatenie, ACUM!


Servicii firma de curatare canapele la domiciliu
Servicii firma de curatare canapele la domiciliu cu echipamente de ultima generatie si tehnologie de ultima ora. Suntem specialisti in curatare canapele la domiciliul clientului. Contacteaza rapid firma noastra de curatat canapele in Bucuresti si Ilfov! Canapeaua ta va avea din nou acel aspect de produs ca nou!

Open chat
1
Va putem ajuta?
Buna.
Cu ce va putem ajuta?
Ati aflat de promotia noastra?
10 %‬ reducere la prima solicitare!
Atelierul De Curatenie!