atelierul de curatenie

Curatare canapele la domiciliu Bucuresti. Curatare canapele acasa

Beneficiile curatarii profesionale a canapelelor vs curatarea canapelelor acasa in Bucuresti

Daca sunteti in cautarea unui mod rapid si usor de a va improspata camera de zi, curatarea canapelelor este un loc perfect pentru a incepe. Canapele curatate nu numai ca arata bine, dar ajuta si la mentinerea unui mediu de viata sanatos prin eliminarea acarienilor, bacteriilor si alti alergeni daunatori. Cu toate acestea, curatarea unei canapele poate fi o sarcina descurajanta, mai ales daca nu ai echipamentul sau experienta necesara.

Din fericire, sunt multe firme de curatare canapele la domiciliu in Bucuresti care te pot ajuta in aceasta sarcina. Una dintre ele suntem noi, Atelierul de Curatenie – curatare canapele Bucuresti. Suntem specializati in furnizarea de servicii profesionale de curatat canapele in Bucuresti si judetul Ilfov. Indiferent daca aveti nevoie de o curatare unica sau de intretinere regulata, compania noastra are instrumentele si expertiza necesara pentru a face curatenia corect.

Recomandari clienti: „Am apelat a treia oara la firma de curatenie! Aceleasi servicii profesionale ca pana atunci. Recomand cu incredere!” (I.O), „Super, super multumita! isi face treaba super bine! Multumesc si eu!” (E.T.), „Personal amabil! Iti explica si procedura de lucru 🙂 Totul a iesit extraordinar!” (E.O.),”Am cautat pe net si am dat de firma de curatenie. Daca am avut putina reticenta la inceput, ea a disparut rapid cand am vazut cum lucreaza. Rezultatul a fost peste asteptari! Multumesc si eu pentru serviciul prestat.” (E.L.).

Exista si cateva lucruri pe care le puteti face pentru a mentine curatenia. Una dintre cele mai usoare moduri de a va mentine canapeaua curata este sa o aspirati in mod regulat. Pentru curatare canapea: utilizati o perie moale pentru a indeparta murdaria sau resturile de pe suprafata canapelei, asigurandu-va ca intrati in toate crapaturile si colturile. In plus, puteti curata orice pete sau scurgeri folosind un detergent usor si o carpa umeda.

In general, fie ca alegeti sa va curatati canapelele acasa sau sa angajati o firma profesionista de curatare a canapelelor din Bucuresti, pastrarea curata a mobilierului este esentiala pentru mentinerea unui mediu de viata sanatos. Asadar, de ce sa nu faci primul pas catre o casa mai curata si sa rezervi astazi un serviciu de curatare a canapelelor la Atelierul de Curatenie? Pretul unei curatari canapele incepe de la 99 lei! Vizitati pagina de tarife pentru mai multe detalii!

Contacteaza rapid firma noastra de curatare canapele Bucuresti si Ilfov la numarul de telefon 0737.590.634. Sau ne puteti trimite si un sms la nr. 0737.590.634 si va vom contacta noi. Asteptam mesajele voastre si pe WhatsApp la numarul +40737590634 sau pe email la contact@atelierul-de-curatenie.ro. Pentru rezervarea online a serviciilor noastre de curatare profesionala de canapele si saltele la domiciliu, accesati atelierul-de-curatenie.ro. Ne deplasam imediat in toate sectoarele din Bucuresti (sectorul 1, sectorul 2, sectorul 3, sectorul 4, sectorul 5, sectorul 6) si in Bragadiru, Buftea, Chitila, Magurele, Otopeni, Pantelimon, Popesti-Leordeni, Voluntari. Oferim super pret pe metru patrat si reducere de 10% la curatare canapele daca ne contactati AZI! Profitati de oferta de curatare canapele! APELEAZA la specialistii in curatenie, ACUM!


Curatare canapele la domiciliu Bucuresti. Curatare canapele acasa
Curatare canapele la domiciliu Bucuresti. Curatare canapele acasa. Curatarea canapelelor de companiile profesionale de curatare a canapelelor din Bucuresti. Atelierului de Curatenie – servicii profesionale curatare canapele la un pret accesibil pentru tine!

Open chat
1
Va putem ajuta?
Buna.
Cu ce va putem ajuta?
Ati aflat de promotia noastra?
10 %‬ reducere la prima solicitare!
Atelierul De Curatenie!