atelierul de curatenie

Curatare canapele in Bucuresti cu echipamente profesionale

Noi, Atelierul de Curatenie, realizam curatare canapele Bucuresti cu echipamente profesionale, moderne si personal specializat in curatenie! Daca ai nevoie de servicii curatare canapele Bucuresti, realizate de o firma de curatare canapele in Bucuresti, ne poti apela imediat!

Ne deplasam rapid oriunde in Bucuresti si imprejurimi! Suntem firma de curatare canapele in Bucuresti cu eficienta in curatarea oricaror pete! Solicita o oferta de pret curatare canapele in Bucuresti!

Realizam curatare canapele in Bucuresti pe loc, printr-o metoda moderna si eficace de injectie – extractie si produse de ccuratat profesionale & de cea mai buna calitate astfel incat murdaria sa fie eliminata in cel mai scurt timp. Procesul de curatare si uscare va fi unul rapid! Canapeaua va avea din nou culorile de odinioara si un miros proaspat si frumos!

Cand ne prezentam la dvs. acasa, inaintea realizarii operatiunii de curatenie efectiva, va prezentam echipamentele si solutiile profesionale de curatenie pe care le vom utiliza! Daca nu ati mai apelat pana acum la noi – un serviciu profesional de curatare canapele – , veti fi impresionat de activitatea noastra. La sfarsitul operatiunii, vom lasa totul curat si ordonat in casa.

Recomandari: „Profesionisti si seriosi. La asa echipa de curatenie sa tot apelezi! Recomand!” (C.T.), „Voi folisi serviciile Atelierului de Curatenie si alta data. M-au scos din necaz cu canapeaua din bucatarie! Multumesc pentru o noua „viata” data canapelei mele!” (E.L.), „Servicii ireprosabile. Ce mai e de spus? Canapea careia ii pusesem „gand rau” salvata de Atelierul de Curatenie 🙂 Zici ca am cumparat-o noua, asa de bine arata!” (M.N.), „Foarte seriosi si punctuali. La 9 dimineata au spus ca vine, la 9 au batut la usa! Ii recomand si eu!” (B.V.), „Am cautat pe net si am dat de Atelierul de Curatenie. Deci am avut putina reticenta la inceput, ea a disparut rapid cand am vazut cum lucreaza. Rezultatul a fost peste asteptari! Multumesc si eu pentru serviciul prestat.” (E.L.).

Contacteaza rapid firma noastra de curatat canapele in Bucuresti si Ilfov la numarul de telefon 0737.590.634. Sau ne puteti trimite si un sms la nr. 0737.590.634 si va vom contacta noi. Asteptam mesajele voastre si pe WhatsApp la numarul +40737590634 sau pe email la contact@atelierul-de-curatenie.ro. Pentru rezervarea online a serviciilor noastre de curatare profesionala de canapele si saltele la domiciliu, accesati atelierul-de-curatenie.ro. Ne deplasam imediat in toate sectoarele din Bucuresti (sectorul 1, sectorul 2, sectorul 3, sectorul 4, sectorul 5, sectorul 6) si in Bragadiru, Buftea, Chitila, Magurele, Otopeni, Pantelimon, Popesti-Leordeni, Voluntari. Oferim un pret bun pe metru patrat si reducere de 10% daca ne contactati AZI! Profitati de oferta de curatare canapele! APELEAZA la specialistii in curatenie, ACUM!


Curatare canapele in Bucuresti cu echipamente profesionale
Curatare canapele in Bucuresti cu echipamente profesionale, moderne si personal specializat in curatenie! Ne deplasam rapid! Asiguram si servicii de curatare canapele in Ilfov! Servicii ireprosabile la preturi curatenie! Solicita o oferta de pret curatare canapele ACUM!

Open chat
1
Va putem ajuta?
Buna.
Cu ce va putem ajuta?
Ati aflat de promotia noastra?
10 %‬ reducere la prima solicitare!
Atelierul De Curatenie!