atelierul de curatenie

Curatare canapele din piele ecologica. Curatare tapiterie coltar

Curatare canapele din piele ecologica. Curatare tapiterie coltar

Pastrarea casei curate este o prioritate pentru tine, iar mobilierul tau nu face exceptie. Canapelele si fotoliile sunt adesea piesa centrala a sufrageriei dvs., dar implica si o utilizare intensa, ceea ce poate duce la murdarie, pete si chiar mirosuri.

Daca aveti mobilier din piele, este posibil sa va intrebati cum o sa o curatati fara a deteriora materialul. Din fericire, exista servicii profesionale de curatenie care sunt specializate in curatare canapelelor din piele ecologica, asigurandu-se ca mobilierul dumneavoastra va arata la fel de bine ca unul nou. O astfel de firma profesionista suntem noi, Atelierul de Curatenie!

Pentru cei cu mobilier din material textil, curatarea poate fi ceva mai complicata, mai ales daca aveti o canapea de colt / coltar sau o canapea mare cu 5 locuri. Dar, din nou, serviciile profesionale de curatare a canapelelor pot veni la tine acasa si pot oferi un serviciu de curatare canapea cu 5 locuri sau curatarea tapiteriei coltarului. Noi, Atelierul de Curatenie, avem preturi bune la curatare pentru canapele. Sunati-ne acum sa va convingeti!

Curatare canapea din piele sintetica Alcantara: daca ai mobilier din piele sintetica Alcantara, s-ar putea sa te intrebi cum sa o cureti fara a provoca daune. Din nou, serviciile profesionale de curatare a canapelelor va pot oferi expertiza necesara pentru a va curata si intretine mobila in siguranta.

Indiferent de tipul de mobilier pe care il aveti, este important sa il pastrati curat si proaspat. Aceasta include curatarea regulata a petelor si mirosurilor, precum si curatarea in profunzime pentru a indeparta murdaria acumulata.

In Ilfov, exista multe firme de curatare a canapelelor care va pot ajuta sa va pastrati mobila sa arate cat mai bine. Fie ca aveti nevoie de curatarea canapelelor din piele ecologica, curatarea tapiteriei coltarului sau curatarea canapelei dvs. mari de 5 locuri, exista o companie care va poate satisface nevoile de curatenie care sa se incadreze in bugetul dvs., si anume Atelierul de Curatenie!

Nu lasati mobilierul murdar sa scada frumusetea casei tale. Contactati astazi Atelierul de Curatenie – un serviciu profesionist de curatare a canapelelor – pentru a programa o curatenie si pentru a va bucura de un spatiu de locuit proaspat si curat.

Recomandari clienti: „Trasformare uimitoare a celor doua canapele pe care le-am avut de curatat! Recomand cu incredere echipa de la firma de curatenie.” (S.M.), „Serviciu fantastic de curatare canapele. La noi, in Voluntari, alte firme nu prea au vrut sa se deplaseze ca sa ne ajute. Recomand cu incredere! Rezultat remarcabil! Cremul acum este crem 🙂 ” (C.H.), „Promptitudine la ea acasa! Ce au spus, au facut! Rezultat peste asteptarile mele!” (R.A.).

Contacteaza rapid firma noastra de curatat canapele in Bucuresti si Ilfov la numarul de telefon 0737.590.634. Sau ne puteti trimite si un sms la nr. 0737.590.634 si va vom contacta noi. Asteptam mesajele voastre si pe WhatsApp la numarul +40737590634 sau pe email la contact@atelierul-de-curatenie.ro. Pentru rezervarea online a serviciilor noastre de curatare profesionala de canapele si saltele la domiciliu, accesati atelierul-de-curatenie.ro. Ne deplasam imediat in toate sectoarele din Bucuresti (sectorul 1, sectorul 2, sectorul 3, sectorul 4, sectorul 5, sectorul 6) si in Bragadiru, Buftea, Chitila, Magurele, Otopeni, Pantelimon, Popesti-Leordeni, Voluntari. Oferim super pret pe metru patrat si reducere de 10% daca ne contactati AZI! Profitati de oferta de curatare canapele! APELEAZA la specialistii in curatenie, ACUM!


Curatare canapele din piele ecologica. Curatare tapiterie coltar
Curatare canapele din piele ecologica. Curatare tapiterie coltar. Contacteaza rapid firma noastra de curatat canapele in Bucuresti si Ilfov la numarul de telefon 0737.590.634.

Open chat
1
Va putem ajuta?
Buna.
Cu ce va putem ajuta?
Ati aflat de promotia noastra?
10 %‬ reducere la prima solicitare!
Atelierul De Curatenie!