atelierul de curatenie

Curatare canapele acasa in Bucuresti. Curatare profesionala

Expertii in sanatate recomanda curatarea canapelei cel putin o data pe an, iar daca aveti animale de companie sau copii cel putin o data de la 3 pana la 6 luni! Este intotdeauna recomandat sa curatati regulat canapeaua! Curatarea corecta a canapelei este, de asemenea, foarte importanta pentru a prelungi durata de viata a acesteia!

Daca aveti nevoie de curatare canapele acasa in Bucuresti, realizata de o firma de curatat canapele la domiciliu, ne poti contacta! Noi, Atelierul de Curatenie, suntem o firma de curatare canapele care se poate deplasa gratuit in Bucuresti si imprejurimi! Avem preturi accesibile pentru curatarea canapelelor! Pentru noi, este foarte important sa facem treaba corect de prima data si sa oferim rezultate satisfacatoare clientului!

Pretul unei curatari canapele cu doua locuri – de la 99 lei! Vizitati pagina de tarife pentru mai multe detalii!

Cand ne prezentam in casa sau biroul dumneavoastra, inainte de operatiunea propriu-zisa de curatenie, va vom arata echipamentele si solutiile profesionale de curatenie pe care le vom folosi! Daca nu ati mai solicitat pana acum serviciul nostru profesional de curatare a canapelelor, credem ca veti fi impresionat de modul nostru de lucru. Dupa curatarea canapelei, vom lasa totul curat in domiciliu sau birou!

Recomandari clienti: „Am apelat a treia oara la Atelierul de Curatenie! Aceleasi servicii profesionale ca pana atunci. Recomand cu incredere!” (I.O), „Super servicii. Multumesc Atelierul de curatenie! Ne vedem data viitoare!” (D.S.), „Canapea noua si patata cu vin rosu (asa-i cand Romania pierde la meci… te mai enervezi :). Am apelat la Atelierul de Curatenie si m-a salvat! Nici urma de pata!” (C.N.), „Recomand si eu Atelierul de Curatenie! Ii chem din cand in cand pentru curatarea canapelei. Desi ea pare curata, nici nu va imaginati ce murdarie scoate din ea de fiecare data!” (M.V.), „Super, super multumita! isi face treaba super bine! Multumesc si eu!” (E.T.).

Contacteaza rapid firma noastra de curatat canapele in Bucuresti si Ilfov la numarul de telefon 0737.590.634. Sau ne puteti trimite si un sms la nr. 0737.590.634 si va vom contacta noi. Asteptam mesajele voastre si pe WhatsApp la numarul +40737590634 sau pe email la contact@atelierul-de-curatenie.ro. Pentru rezervarea online a serviciilor noastre de curatare profesionala de canapele si saltele la domiciliu, accesati atelierul-de-curatenie.ro. Ne deplasam imediat in toate sectoarele din Bucuresti (sectorul 1, sectorul 2, sectorul 3, sectorul 4, sectorul 5, sectorul 6) si in Bragadiru, Buftea, Chitila, Magurele, Otopeni, Pantelimon, Popesti-Leordeni, Voluntari. Oferim super pret pe metru patrat si reducere de 10% daca ne contactati AZI! Profitati de oferta de curatare canapele! APELEAZA la specialistii in curatenie, ACUM!


Curatare canapele acasa in Bucuresti. Curatare profesionala
Curatare canapele acasa in Bucuresti. Curatare profesionala de canapele la un pret accesibil pentru tine! Curatare canapele Bucuresti! Contacteza Atelierul de Curatenie ACUM!

Open chat
1
Va putem ajuta?
Buna.
Cu ce va putem ajuta?
Ati aflat de promotia noastra?
10 %‬ reducere la prima solicitare!
Atelierul De Curatenie!