atelierul de curatenie

Curatare canapea profesionala. Rapid si eficient!

O data cu trecerea timpului este necesar sa curatati canapeaua din piele sau cu tapiterie din stofa pentru a-i reda aspectul de odinioara, mai ales daca aveti copii sau animale de companie in casa ce contribuie la murdarirea canapelei! Curatarea canepelei se poate face de fiecare acasa sau apeland la profesionisti in curatenie!

Daca ai nevoie de curatare canapea profesionala, ne poti contacta! Noi, Atelierul de Curatenie, suntem firma curatare canapea in Bucuresti si imprejurimi!

Asiguram servicii bune de: curatare canapea cu aburi, de eliminare a petelor, a murdariei si acarienilor!

De ce sa apelati la Atelierul de Curatenie?

– suntem o companie de top, cu rezultate excelente, nu doar o alta companie de curatenie cu cele mai noi echipamente! Noi utilizam echipamentele profesionale si metode de curatare inovatoare!

– nu plecam niciodata inainte de a finaliza procesul de curatare iar clientul este pe deplin multumit de rezultatul activitatii noastre!

– lucram si in weekend, sarbatori legale etc.

Avem preturi curatare canapea cu uscare rapida super bune. Sunati-ne acum pentru a va convinge!

Oferim servicii de curatare canapea pe loc! Rapid si eficient!

Opinii primite pe forum: „Super! Super! Recomand cu toata increderea! Nu am ce le reprosa! Pret acceptabil!” (A.I), „Va multumesc pentru cutarare. Va recomand si eu mai departe cu mare drag!” (P.D.), „Promptitudine la ea acasa! Ce au spus, au facut! Rezultat peste asteptarile mele!” (R.A.), „Canapea patata de baietel cu inghetata si ciocolata! Eu, in incercarea de a o curata, mai mult am murdarit-o! Ei, intr-o jumatate de ora au scos-o la capat. Incredibil! Recomand si eu prietenilor si cunoscutilor Atelierul de Curatenie!” (R.E.), „Sigur vom avea o colaborare de lunga durata! Profesionisti! Dedicati serviciului de curatare canapele, daca pot spune asta! Ce nu a reusit o firma anterioara, a reusit Atelierul de curatenie!” (I.S.).

Contacteaza rapid firma noastra de curatat canapele in Bucuresti si Ilfov la numarul de telefon 0737.590.634. Sau ne puteti trimite si un sms la nr. 0737.590.634 si va vom contacta noi. Asteptam mesajele voastre si pe WhatsApp la numarul +40737590634 sau pe email la contact@atelierul-de-curatenie.ro. Pentru rezervarea online a serviciilor noastre de curatare profesionala de canapele si saltele la domiciliu, accesati atelierul-de-curatenie.ro. Ne deplasam imediat in toate sectoarele din Bucuresti (sectorul 1, sectorul 2, sectorul 3, sectorul 4, sectorul 5, sectorul 6) si in Bragadiru, Buftea, Chitila, Magurele, Otopeni, Pantelimon, Popesti-Leordeni, Voluntari. Oferim un pret bun pe metru patrat si reducere de 10% daca ne contactati AZI! Profitati de oferta de curatare canapele! APELEAZA la specialistii in curatenie, ACUM!


Curatare canapea profesionala. Rapid si eficient!
Curatare canapea profesionala. Rapid si eficient! Asiguram servicii de curatare canapea cu aburi, de eliminare a petelor, a murdariei si acarienilor! Asiguram curatarea canapelei la domiciliul clientului! Pret curatenie negociabil! Reducere 10% la prima comanda!

Open chat
1
Va putem ajuta?
Buna.
Cu ce va putem ajuta?
Ati aflat de promotia noastra?
10 %‬ reducere la prima solicitare!
Atelierul De Curatenie!