atelierul de curatenie

Curatare canapea profesionala in Ilfov la super preturi

Noi, Atelierul de Curatenie, avem preturi bune pentru curatare canapea in Ilfov si imprejurimi!

Nu va neglijati canapeaua daca doriti sa o pastrati mult timp. Casa dvs. va aparea mai curata si mai proaspata cu o canapea care atata ca noua!

Daca aveti nevoie de o curatare canapea profesionala in Ilfov, realizata de o firma curatare canapea in Ilfov cu solutie profesionala, ne puteti contacta!

Curatare canapea din piele in Ilfov: oferim servicii profesioniste de curatare canapele din piele in judetul Ilfov. Canapeaua din piele este apreciata pentru calitatile pielii care in timp chiar daca se strange, nu se deformeaza, de aspectul atragator, de faptul ca nu retine praful, este antialergica, este moale si confortabila. In plus, se preteaza pentru o utilizare indelungata. Chiar daca dvs. respectati instructiunile de ingrijire a pielii, periodic este bine sa apelati la o firma profesionista in curatare canapele. Firma noastra, ofera servicii de curatare canapea Ilfov si elimina petele de cafea, pasta de pix, petele alimentare, petele inchise la culoare, substantele lipite de canapea (guma de mestecat etc.), substantele grase (ulei, ciocolata etc.), petele de urina, petele de voma, petele de mucegai, urmele de sare etc.

Sfat pentru a mentine optim cat mai mult canapeaua din piele: evitati sa puneti mobilierul din piele in lumina directa a soarelui astfel evitand o posibila uscare si decolorare prematura.

Reviews curatare canapele: „Pret super avantajos. Personal super amabil. Recomand seviciile!” (S.I.), „O canapea veche de 8 ani a iesit impecabila dupa cutarenie! Am fost reticenta sa apelez pana acum la servicii de curatare si m-am chinut eu cum am stiut. Dar, se vede diferenta intre un amator ca mine si un profesionist. Voi mai apela la Atelierul de Curatenie!” (D.O.), „Multumesc pentru rabdarea de care ati dat dovada la curatarea canapelei mele imposibil de curata pana atunci, desi am mai apela la o firma care mai mult au murdarit-o decat au curatat-o! Uda arata bine, dar dupa uscare… cu Doamne Ajuta! Recomand Atelierul de Curatenie!” (E.C.), „O echipa super serioasa si competenta! Profesioniti. Recomand cu toata increderea!” (V.B.), „Servicii de 5 stele din 5. Rezultate pe masura recomandarilor!” (S.T.).

Contacteaza rapid firma noastra de curatat canapele in Bucuresti si Ilfov la numarul de telefon 0737.590.634. Sau ne puteti trimite si un sms la nr. 0737.590.634 si va vom contacta noi. Asteptam mesajele voastre si pe WhatsApp la numarul +40737590634 sau pe email la contact@atelierul-de-curatenie.ro. Pentru rezervarea online a serviciilor noastre de curatare profesionala de canapele si saltele la domiciliu, accesati atelierul-de-curatenie.ro. Ne deplasam imediat in toate sectoarele din Bucuresti (sectorul 1, sectorul 2, sectorul 3, sectorul 4, sectorul 5, sectorul 6) si in Bragadiru, Buftea, Chitila, Magurele, Otopeni, Pantelimon, Popesti-Leordeni, Voluntari. Oferim un pret bun pe metru patrat si reducere de 10% daca ne contactati AZI! Profitati de oferta de curatare canapele! APELEAZA la specialistii in curatenie, ACUM!


Curatare canapea profesionala in Ilfov la super preturi
Curatare canapea profesionala in Ilfov la super preturi. Casa dvs. va aparea mai curata si mai proaspata cu o canapea care atata ca noua! Realizam si serviii de curatare canapele in Bucuresti. Reducere de 10% pentru curatat canapele daca ne contactati AZI! Suna ACUM!

Open chat
1
Va putem ajuta?
Buna.
Cu ce va putem ajuta?
Ati aflat de promotia noastra?
10 %‬ reducere la prima solicitare!
Atelierul De Curatenie!