atelierul de curatenie

Curatam canapele la domiciliu in Bucuresti. Recomandari

Firma noastra, Atelierul de Curatenie, curatam canapelele la domiciliu in Bucuresti cu echipamente profesionale, moderne si cu personal calificat in domeniul curateniei! Daca aveti nevoie de serviciul nostru de curatare canapele in Bucuresti si Ilfov, ne puteti suna ACUM! Ajungem la dvs. imediat!

Nu vom folosi solutii sau alte substante chimice care ar putea fi periculoase pentru pielea canapelei sau tesatura husei canapelei in procesul de curatare – deteriorarea texturii sau a culorii – sau ar putea provoca probleme respiratorii, iritatii ale ochilor sau eruptii cutanate.

Atelierul de Curatenie va fi responsabil de toata munca de curatare a canapelei si a saltelei, oferindu-ti mai mult timp pentru a petrece timp cu familia si prietenii sau pentru a face orice alte activitati placute pentru tine sau familia ta! Lasa-ne pe noi sa rezolvam problema curatarii canapelei!

Firma de curatenie canapele acasa recomandari: Atelierul de Curatenie – o firma de curatenie canapele de cinci stele!

Alte recomandari clienti: „Profesionisti si seriosi. La asa echipa de curatenie sa tot apelezi! Recomand!” (C.T.), „Voi folosi serviciile Atelierului de Curatenie si alta data. M-au scos din necaz cu canapeaua din bucatarie! Multumesc pentru o noua „viata” data canapelei mele!” (E.L.), „Servicii ireprosabile. Ce mai e de spus? Canapea careia ii pusesem „gand rau” salvata de Atelierul de Curatenie 🙂 Zici ca am cumparat-o noua, asa de bine arata!” (M.N.), „Foarte seriosi si punctuali. La 9 dimineata au spus ca vine, la 9 au batut la usa! Ii recomand si eu!” (B.V.), „Am cautat pe net si am dat de Atelierul de Curatenie. Daca am avut putina reticenta la inceput, ea a disparut rapid cand am vazut cum lucreaza. Rezultatul a fost peste asteptari! Multumesc si eu pentru serviciul prestat.” (E.L.).

Contacteaza rapid firma noastra de curatat canapele in Bucuresti si Ilfov la numarul de telefon 0737.590.634. Sau ne puteti trimite si un sms la nr. 0737.590.634 si va vom contacta noi. Asteptam mesajele voastre si pe WhatsApp la numarul +40737590634 sau pe email la contact@atelierul-de-curatenie.ro. Pentru rezervarea online a serviciilor noastre de curatare profesionala de canapele si saltele la domiciliu, accesati atelierul-de-curatenie.ro. Ne deplasam imediat in toate sectoarele din Bucuresti (sectorul 1, sectorul 2, sectorul 3, sectorul 4, sectorul 5, sectorul 6) si in Bragadiru, Buftea, Chitila, Magurele, Otopeni, Pantelimon, Popesti-Leordeni, Voluntari. Oferim super pret pe metru patrat si reducere de 10% daca ne contactati AZI! Profitati de oferta de curatare canapele! APELEAZA la specialistii in curatenie, ACUM!


Curatam canapele la domiciliu in Bucuresti. Recomandari
Curatam canapele la domiciliu in Bucuresti. Recomandari firma de curatenie canapele acasa. Contacteaza rapid firma noastra de curatare canapele in Bucuresti si Ilfov.

Open chat
1
Va putem ajuta?
Buna.
Cu ce va putem ajuta?
Ati aflat de promotia noastra?
10 %‬ reducere la prima solicitare!
Atelierul De Curatenie!