atelierul de curatenie

Curatam canapele aflate in spatii comerciale

Noi, Atelierul de Curatenie, putem curata si o canapea mai veche ce necesita solutii si tehnologii mai delicate pentru a obtine o canapea curata si improspatata. Pentru acest tip de canapea folosim o tehnologie inovatoare de injectie-extractie! Curatam si canapele aflate in spatii comerciale (hoteluri, moteluri, baruri, terase, restaurante, cafenele, birouri etc.) Expertii nostri in curatenie canapele va asteapta apelul!

Compania noastra ofera servicii profesionale de curatare canapele in Bucuresti si zonele invecinate! Daca ai nevoie de curatenie profesionala canapele, realizata de o firma profesionala de curatat canapele, ne poti suna imediat!

Avem preturi preferentiale pentru curatarea canapelelor acasa – fara taxe ascunse! In plus, nu este nevoie sa stai acasa in timp ce facem curatenie! Ne poti lasa cheia in avans, iar noi ti-o vom returna dupa finalizarea curateniei!

Recomandari clienti: „Servicii grozave de curatenie! Sunt foarte multumita de rezultat! Cu siguranta ii voi folosi din nou!” (A.A.), „Au venit sa-mi curete niste scaune de masa tapitate. Acum apar ca si noi. Recomand cu incredere! Sunt experti in ceea ce fac.” (L.S.), „Serviciu fantastic de curatare canapele. La noi, in Voluntari, alte firme nu prea au vrut sa se deplaseze ca sa ne ajute. Recomand cu incredere! Rezultat remarcabil! Cremul acum este crem 🙂 ” (C.H.), „Am fost foarte multumita de serviciile Atelierului de Curatenie! Ii voi chema si data viitoare!” (U.D.), „A facut minuni la coltarul din bucatarie! Rezultatele au fost peste asteptari. Recomand si eu cu incredere serviciile Atelierului de Curatenie!” (C.V.).

Contacteaza rapid firma noastra de curatat canapele in Bucuresti si Ilfov la numarul de telefon 0737.590.634. Sau ne puteti trimite si un sms la nr. 0737.590.634 si va vom contacta noi. Asteptam mesajele voastre si pe WhatsApp la numarul +40737590634 sau pe email la contact@atelierul-de-curatenie.ro. Pentru rezervarea online a serviciilor noastre de curatare profesionala de canapele si saltele la domiciliu, accesati atelierul-de-curatenie.ro. Ne deplasam imediat in toate sectoarele din Bucuresti (sectorul 1, sectorul 2, sectorul 3, sectorul 4, sectorul 5, sectorul 6) si in Bragadiru, Buftea, Chitila, Magurele, Otopeni, Pantelimon, Popesti-Leordeni, Voluntari. Oferim super pret pe metru patrat si reducere de 10% daca ne contactati AZI! Profitati de oferta de curatare canapele! APELEAZA la specialistii in curatenie, ACUM!


Curatam canapele aflate in spatii comerciale
Curatam canapele aflate in spatii comerciale. Va oferim preturi preferentiale pentru curatarea canapelelor & curatarea mochetelor din spatiiile comerciale. Sunati acum la 0737.590.634!

Open chat
1
Va putem ajuta?
Buna.
Cu ce va putem ajuta?
Ati aflat de promotia noastra?
10 %‬ reducere la prima solicitare!
Atelierul De Curatenie!