atelierul de curatenie

Aveti nevoie sa curatati canapeaua acasa? La oferta AZI!

Doriti o curatare canapea acasa? Da. Noi, Atelierul de Curatenie, oferim acest serviciu. Ori de cate ori aveti nevoie sa curatati canapeaua acasa, va rugam sa nu ezitati sa contactati echipa Atelierului de Curatenie, o echipa profesionista de curatenie! Folosim doar echipamente profesionale si moderne de curatare, precum si produse premium pentru curatarea canapelelor!

Noi, Atelierul de Curatenie, asiguram servicii de curatare canapele in toate zonele Bucurestiului! Daca sunteti interesat sa va curatati canapeaua intr-un mod profesionist si de catre o companie dedicata in curatarerea canapelelor din Bucuresti, ne puteti contacta!

Daca doriti sa curatati singur canapeaua din piele, desi nu o recomandam pentru a evita o deteriorare mai mare, iata cateva sfaturi: evitati sa folositi produse dure de curatat, inclusiv servetele pentru copii; nu folositi inalbitor pentru mobila; daca lichidul este varsat pe canapea, nu folositi produse de curatare pe lichidul varsat, deoarece cele doua lichide pot reactiona si inrautati situatia! Mai intai stergeti canapeaua din piele cu un prosop moale din bumbac.

Avem preturi bune la curatare pentru canapele cu uscare rapida. Sunati-ne acum sa va convingeti!

Recomandari clienti: „Recomand. Multa seriozitate si promptitudine!” (D.M.), „Canapeaua mea arata ca noua acum! Era un dezastru total! Multumesc pentru rapiditatea programarii!” (E.B.), „Mi-au curatat canapeau de piele foarte bine! Profesionisti! Recomand!” (M.T.), „Multumesc inca o data! Au curatat foarte bine! Recomand!” (D.T.), „Dupa curatare coltarul din bucatarie arata ca nou! Multumesc! O sa revin si pentru canapeaua din hol!” (S.I.).

Contacteaza rapid firma noastra de curatat canapele in Bucuresti si Ilfov la numarul de telefon 0737.590.634. Sau ne puteti trimite si un sms la nr. 0737.590.634 si va vom contacta noi. Asteptam mesajele voastre si pe WhatsApp la numarul +40737590634 sau pe email la contact@atelierul-de-curatenie.ro. Pentru rezervarea online a serviciilor noastre de curatare profesionala de canapele si saltele la domiciliu, accesati atelierul-de-curatenie.ro. Ne deplasam imediat in toate sectoarele din Bucuresti (sectorul 1, sectorul 2, sectorul 3, sectorul 4, sectorul 5, sectorul 6) si in Bragadiru, Buftea, Chitila, Magurele, Otopeni, Pantelimon, Popesti-Leordeni, Voluntari. Oferim super pret pe metru patrat si reducere de 10% daca ne contactati AZI! Profitati de oferta de curatare canapele! APELEAZA la specialistii in curatenie, ACUM!


Aveti nevoie sa curatati canapeaua acasa? La oferta AZI!
Aveti nevoie sa curatati canapeaua acasa? Atelierul de Curatenie – o echipa profesionista de curatare canapele la domiciliu! Serviciu la oferta AZI!

Open chat
1
Va putem ajuta?
Buna.
Cu ce va putem ajuta?
Ati aflat de promotia noastra?
10 %‬ reducere la prima solicitare!
Atelierul De Curatenie!